Sport

Labdarúgás: nem hozott gólt a HFC és a SZEOL tesztmeccse + FOTÓK

Labdarúgás: nem hozott gólt a HFC és a SZEOL tesztmeccse + FOTÓK

2016. július 6., szerda
Labdarúgás: nem hozott gólt a HFC és a SZEOL tesztmeccse + FOTÓK
hfc_szeol_edzomerkozes14_gs

Gól nélküli döntetlenre végzett egymással a Hódmezővásárhelyi FC és a SZEOL SC: a többnyire küzdelmes találkozón nem tudta egyik csapat sem feltörni a másik védelmét.

Felkészülési meccsen csapott össze az előző szezonban még egy bajnokságban szereplő Hódmezővásárhelyi FC és a SZEOL SC: a vásárhelyiek számára ez volt a második tesztmeccs a rajt előtt, a csapatból a Szeged 2011-Grosics Akadémia ellen megsérült

Alex Rajmund

sérülése súlyosnak bizonyult, a keresztszalag-sérülést szenvedett játékos felépülése várhatóan hónapokat vesz igénybe, míg a szegedieknek ez volt a premier a felkészülési meccseket tekintve, egyúttal több próbajátékos is szerepet kapott

Tóth Ákos

együttesében. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, bár többnyire a SZEOL dominált a kezdetekben, de igazán komoly lehetőséget nem tudott kialakítani, míg a vásárhelyiek távoli lövésekkel tesztelték

Dongó Dénes

kapust. A legkomolyabb helyzet Göncző lapos beadásai után alakult ki, de ezt a hazaiak védelme hatástalanította. A HFC a legközelebb a gólhoz egy jobb oldali szabadrúgást követően járt az első félidő hajrájában, de a csúsztatott fejest Dongó a kapufára paskolta, ráadásul les miatt egyébként sem lett volna érvényes a gól. A szünet után sem állt be túl nagy változás a játék képében, kevésszer forogtak veszélyben a kapuk, végül ebből a helyzetből egyik csapat sem tudott elmozdulni, így maradt a 0-0. A HFC legközelebb egy hét múlva a Csongrád TSE ellen lép pályára, míg a SZEOL SC szombaton a szintén NB II-re készülő újonc Cegléd ellen játszik felkészülési mérkőzést.

Felkészülési mérkőzésen

Hódmezővásárhelyi FC – SZEOL SC 0-0

HFC:

Bordás – Kormányos, Tóth I., Tóth J., Tóth A., Bartyik N., Máté, Szilágyi, Végh, Fábián, Szabó D.

Csere:

Szabó M. (kapus), Kökény, Fátyol, Varga R., Hauk.

Vezetőedző:

Major László.

SZEOL SC I. félidő:

Dongó – Kéri, Rácz, Ikonomou, Grünvald, Mendebaba, Harsányi, Lévai, Puskás, Beretka, Göncző.

II. félidő:

Dongó – Tomisic, Lászik, Gajág, Buzási, Forró, Várda, Fülöp, Pintér, Maksimovic, Hajben.

Vezetőedző:

Tóth Ákos. Major László:

„Igazoltunk egy rutinos játékost, aki nagyon sokat ér a csapatnak. Az első meccsen nem álltunk össze, mostanra rendeztük a sorainkat, kicsit jobban néztünk ki. Úgy gondolom, ez az arca a csapatnak, nem az, amit az első meccsen mutatott. Nem gondolom, hogy gond lesz, de még két játékost igazolnunk kell, nagyon nehéz lesz az idei NB III.”

Tóth Ákos:

„Mindkét félidőben más összeállításban futottunk ki, elsősorban azon felül, hogy a fizikai terhelést megkapják azok, akik már fix kerettagok, nézegetjük, hogy ki az, aki további erősítést jelentene. Még további foglalkozásokra van szükség, hogy ez eldőljön. Ritmusban kicsit gyorsabbak vagyunk, ami pozitív, hogy nem hagyunk helyzetet az ellenfélnek, nem tud mögénk kerülni, a pluszok nincsenek még meg, de várhatóak még játékosok, akik ma nem léptek pályára.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.