Sport

Labdarúgás: kétgólos vereséget szenvedett izraeli ellenfelétől a SZEOL SC

Labdarúgás: kétgólos vereséget szenvedett izraeli ellenfelétől a SZEOL SC

2016. július 20., szerda
Labdarúgás: kétgólos vereséget szenvedett izraeli ellenfelétől a SZEOL SC
szeol-szolnok014kf

Az előző szezonban még az izraeli első osztályban szerepelt a SZEOL SC szerdai ellenfele, a Hapoel Akko: a másodosztályba kiesett klub kétszer vette be a szegediek kapuját a Telkiben lejátszott meccsen.

Az előző szezonban még az izraeli első osztályban szereplő Hapoel Akko ellen lépett pályára a SZEOL SC a telki edzőközpontban. Az izraeliek keretében korábbi utánpótlás-válogatott játékosok is helyet kaptak. A kevés igazi helyzetet hozó mérkőzésen a SZEOL védekezésbeli hibáját rögtön megbüntette a Hapoel Akko, majd a második játékrészben egy szép szabadrúgás-góllal növelték előnyüket, beállítva ezzel a 2-0-s végeredményt. A SZEOL számára szombaton következik a bajnoki főpróba, a tervek szerint 17 órakor a Felső Tisza-parti stadionban az FK Backával találkoznak Beretkáék - a jövő hét végén pedig már bajnoki pontokért csatáznak

Tóth Ákos

tanítványai a gyulai Grosics Akadémián a Szeged 2011-Grosics Akadémia ellenében.

Felkészülési mérkőzésen

SZEOL SC - Hapoel Akko 0-2 (0-1)

SZEOL:

Dongó - Kéri, Gajág, Ikonomou, Grünvald, Forró, Rácz, Beretka, Harsányi, Lévai, Péter. Csere: Lászik, Fülöp, Mendebaba.

Vezetőedző:

Tóth Ákos. Tóth Ákos:

"Élmény volt a telki edzőközpontban játszani egy olyan csapat ellen játszani, amelyik két hónappal ez előtt még a Maccabi Tel-Aviv ellen játszott tétmeccset, mi meg Monoron, ez nem egészen ugyanaz. Ezt figyelembe véve jól álltuk a sarat, látszott, hogy képzettebb játékosok alkotják a csapatukat, de nem nagyon volt kidolgozott helyzete az ellenfélnek, mint ahogy nekünk sem. A hibáinkat könyörtelenül kihasználták, nagyon hasznos edzőmérkőzés volt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.