Bulvár

Pénztárcákat és személyautót lopott Hódmezővásárhelyen egy tömörkényi férfi

Pénztárcákat és személyautót lopott Hódmezővásárhelyen egy tömörkényi férfi

2016. június 15., szerda
Pénztárcákat és személyautót lopott Hódmezővásárhelyen egy tömörkényi férfi

A rendőrség vádemelést javasol a tömörkényi P. Péterrel szemben, aki egy személygépkocsit tulajdonított el Hódmezővásárhelyről. A nyomozók a feltételezett elkövetőt más vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítják.

A gyanú szerint a 32 éves férfi május 17-én nem sokkal 12 óra után egy hódmezővásárhelyi ingatlan elől tulajdonította el a Chrysler gyártmányú személygépkocsit. A jármű nyitva volt, a gyanúsított az indítókulcsot is megtalálta az utastérben. A hódmezővásárhelyi nyomozók a bűncselekmény elkövetésétől számított egy órán belül a 45-ös számú főúton elfogták

P. Pétert

. A Chrysler átvizsgálása során más bűncselekmény elkövetéséből származó pénztárcát, készpénzt, bankkártyát, étkezési és ajándékutalványt, valamint személyes iratokat is találtak az egyenruhások. A rendelkezésre álló adatok szerint a feltételezett elkövető a vagyontárgyakat egy másik hódmezővásárhelyi ingatlanból tulajdonította el. A nyomozók a személyautót és a benne talált, lopott tárgyakat lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosoknak. A tömörkényi férfit gyanúsítotti kihallgatását követően a rendőrök őrizetbe vették. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt az illetékes ügyészségnek vádemelést javasol az előzetes letartóztatásban lévő terhelttel szemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.