Kultúra

15 mozgássérült fellépő mutatta meg tehetségét Algyőn + FOTÓK

15 mozgássérült fellépő mutatta meg tehetségét Algyőn + FOTÓK

2016. június 6., hétfő
15 mozgássérült fellépő mutatta meg tehetségét Algyőn + FOTÓK
ki_mit_tud_algyo022kf

A legfiatalabbaktól a legidősebb korosztályig megmutatták a mozgássérültek, hogy egészségkárosodottságuk ellenére is képesek kiemelkedően teljesíteni. Az algyői faluházban rendezték meg a Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesületének nyolcadik Ki mit tud? versenyét.

A mozgáskorlátozottak, megváltozott munkaképességűek egészségkárosodottságuk ellenére képesek az értékteremtésre, értékmegőrzésre és az értékek továbbadására egyaránt - e felismerés vezette a Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesületét arra, hogy tagjaik számára Ki mit tud? vetélkedőt rendezzenek. Idén nyolcadik alkalommal gyűltek össze, tizenöten mutatták meg, hogy a tehetség nem attól függ, hogy ki milyen gyorsan tud lépni. Volt olyan, aki saját versét olvasta fel, más festményét, gobelinképét, vagy éppen távirányításos modellhajóját mutatta be, a legfiatalabbaktól a nyugdíjas korosztályig vállalták a színpadra állást. A jó hangulatú rendezvény házigazdája Algyő volt, a faluházban összegyűlteket

Molnár Áron

, a település polgármestere köszöntötte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.