15 mozgássérült fellépő mutatta meg tehetségét Algyőn + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

ki_mit_tud_algyo022kf

A legfiatalabbaktól a legidősebb korosztályig megmutatták a mozgássérültek, hogy egészségkárosodottságuk ellenére is képesek kiemelkedően teljesíteni. Az algyői faluházban rendezték meg a Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesületének nyolcadik Ki mit tud? versenyét.

A mozgáskorlátozottak, megváltozott munkaképességűek egészségkárosodottságuk ellenére képesek az értékteremtésre, értékmegőrzésre és az értékek továbbadására egyaránt – e felismerés vezette a Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesületét arra, hogy tagjaik számára Ki mit tud? vetélkedőt rendezzenek. Idén nyolcadik alkalommal gyűltek össze, tizenöten mutatták meg, hogy a tehetség nem attól függ, hogy ki milyen gyorsan tud lépni. Volt olyan, aki saját versét olvasta fel, más festményét, gobelinképét, vagy éppen távirányításos modellhajóját mutatta be, a legfiatalabbaktól a nyugdíjas korosztályig vállalták a színpadra állást. A jó hangulatú rendezvény házigazdája Algyő volt, a faluházban összegyűlteket Molnár Áron, a település polgármestere köszöntötte.

no images were found

Előző sztori

A szombat délutáni vihar Szegeden is károkat okozott

Következő sztori

A Belvárosi Rajzkör tanulmányaiból nyílik kiállítás a Polgári Szalonban