Sport

Tenisz: 25 ezer dollár összdíjazású verseny Hódmezővásárhelyen

Tenisz: 25 ezer dollár összdíjazású verseny Hódmezővásárhelyen

2016. május 27., péntek
Tenisz: 25 ezer dollár összdíjazású verseny Hódmezővásárhelyen
vasarhely_tenisz

Május 29. és június 5. között a Hódmezővásárhelyi Tenisz Club ad otthont a Vasarhely Women’s Open Nemzetközi Női Egyéni és Páros Teniszversenynek.

A viadal az első két nap a 32-es selejtezőtáblával indul, majd keddtől kezdődnek a 32-es főtábla mérkőzései. Az elődöntőket június 4-én, míg a döntőt június 5-én rendezik. "Az idei évben közel húsz különböző pénzdíjazású teniszversenyt rendeznek Magyarországon. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy ebbe a körbe a Hódmezővásárhelyi Tenisz Club is bekapcsolódhat mint házigazda. A pályánk már többször is jól vizsgázott az elmúlt években, míg legutóbb a februári Winter Kupán teremtettünk kiváló körülményeket a résztvevőknek. Hódmezővásárhely önkormányzata ismét a rendezés mellé állt, így nem volt kérdés, hogy a Magyar Tenisz Szövetség minket is jelöljön rendezőnek" – mondta el

Hernádi Gyula

, a Hód TC elnöke. A mostani női teniszversenyt a klub hat salakos pályáján rendezik, míg a maradék kettőt a bemelegítéshez használhatják a résztvevők. A mérkőzések megtekintése ingyenes!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.