Bulvár

Megújul három szegedi buszmegálló - forgalomkorlátozásra is számítani kell

Megújul három szegedi buszmegálló - forgalomkorlátozásra is számítani kell

2016. május 6., péntek
Megújul három szegedi buszmegálló - forgalomkorlátozásra is számítani kell

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei Szegeden, a Csongrádi sugárúton kettő, a Mars téren egy buszmegállót újítanak fel.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Csongrád Megyei Igazgatósága Szegeden három buszmegálló felújítását kezdi meg. A buszmegállók a megnövekedett forgalom és a járművek jelentős tengelyterhelése miatt megrongálódtak. A meglévő aszfalt burkolatok helyett tartós bazaltbeton burkolatú megállóhelyeket építenek a szakemberek.

A felújítással érintett buszöblök:

· A Csongrádi sugárút és a Rózsa utca csomópontjában a városközpont irányába. · A Csongrádi sugárút és a Rózsa utca csomópontjában Sándorfalva irányában. · A Mars téren az autóbusz pályaudvar felöli oldalon, a „kenyeres pavilonnál”. A Csongrádi sugárúti megállóhelyek kivitelezése egy időben történik. A munkavégzés ideje alatt az irányonként két sáv helyett csak irányonként egy sávban lehet majd közlekedni. A kivitelezés és a forgalomkorlátozás május 9-én kezdődik és várhatóan június közepén fejeződik be. A Mars téri megállóhely felújítása során a szakemberek alkalmanként, a lehető legrövidebb ideig zárnak le forgalmi sávot. A kivitelezés előreláthatólag május 23-án kezdődik és július végén ér véget. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a lakosság megértését és türelmét is kéri a munkák idejére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.