Legyél tudatos vásárló már diákként is – programdélután a Fodor József Kollégiumban

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

IMG_8474

Az elmúlt héten a Fodor József Kollégium diákjai rendkívül érdekes és hasznos délutáni programon vehettek részt a kollégium klubhelyiségében.

A Szegedi Gazdasági Versenyügyi Tanácsadó Iroda munkatársait hívta meg a kollégium egy kötetlen délutáni beszélgetésre a diákokkal.

Gráczin Zsuzsa és Bányai Mariann a „Gondolja Végig Higgadtan” kampány részeként tartottak előadást a Fodor József Kollégium diákjai részére.

Grácin Zsuzsa irodavezető az egyre népszerűbb internetes vásárlással kapcsolatos tudnivalókat ismertette, kiemelve a fogyasztók jogait és az internetes vásárlás esetleges veszélyeit, majd Bányai Mariann a jótállás és a szavatosság fogalmát tisztázta.

IMG_8483

A délután folyamán a diákok megoszthatták saját tapasztalataikat a szakemberekkel, majd a program kötetlen beszélgetéssel zárult.

Az előadás mindvégig fenntartotta a fiatalok érdeklődését.

Az aktív részvételt az előadók apró ajándékokkal jutalmazták, de elmondhatjuk, hogy aki részt vett a programon tájékozottságban, tudásában gyarapodva hagyta el a termet és talán tudatos vásárlóvá válik a jövőben.

Előző sztori

Érettségi: német nyelvi vizsgákkal folytatódnak az írásbelik

Következő sztori

KSH: minden ötödik iskolás fogyasztott már drogot