Jégkorong: borult az asztal a Tisza Volánnál – Pápai Miklós vezeti a jövőben a szegedi klubot

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

papaimiklos2

A Tisza Volán jégkorongszakosztályának teljes elnöksége lemondott, a megújult vezetőséget Pápai Miklós vezeti majd. Az is eldőlt, az egyesület nem indít felnőtt csapatot a következő szezonban. A szakmai munkát Borisz Puskarjov vezeti ősztől – adta hírül a jegkorongblog.hu a sportági szövetség által közzétett információkra hivatkozva.

Mint azt a portál írja, lemondott a Tisza Volán jégkorongszakosztályának elnöksége, teljes személyi csere történt a vezetőség szintjén. A szakosztályt a továbbiakban Pápai Miklós korábbi válogatott jégkorongozó, a Jászberény és az Újpesti Dózsa legendás játékosa, a szegedi Squash Club tulajdonosa irányítja majd.

A Magyar Jégkorong Szövetséggel az új vezető ismertette, a felnőttek alacsony létszáma miatt nem indít felnőtt csapatot Szeged a 2016/17-es szezonban. További fontos hír a szegedi jégkoronggal kapcsolatban, hogy a szakmai munkát Pápai korábbi jászberényi csapattársa, az Alba Volán korábbi vezetőedzője, Borisz Puskarjov fogja irányítani.

Előző sztori

Interjú Toroczkaival: Nehéz lenne kihagyni a nemzeti radikalizmus szereplői közül

Következő sztori

Rétvári: további fejlesztések a pszichiátriai ellátás területén