A Délmagyarország nyerte az I. SZÚR Szegedet + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

media_foci47

Barátságos labdarúgó-mérkőzéseken csaptak össze szombaton a szegedi médiumok és a helyi teátrum munkatársai.

Az országosan egykoron oly népszerű SZÚR mintájára, hagyományteremtő céllal szervezte meg a színészek és újságírók szegedi labdarúgó-fesztiválját a Szegedi Nemzeti Színház. Az I. SZÚR Szegednek a Squash Club Szabadidőközpont tornaterme adott otthont. A színház együttesén kívül részt vett a tornán a Délmagyarország, a Szeged TV és a SZEGEDma.hu gárdája, a Rádió 88-nak munkaszervezési problémák miatt sajnos az utolsó pillanatban le kellett mondania az indulást. A csapatok alaposan megizzasztották egymást, ám végig sportszerű és jó hangulatú küzdelem folyt a pályán. Ez a nap nem elsősorban az eredményekről, hanem az ismerkedésről, az együttlétről és a közösségépítésről szólt, de természetesen fontos a végeredmény is: a körmérkőzéses tornát – a papírformának megfelelően – a médiaválogatott gerincét is adó Délmagyarország nyerte meg, mégpedig a Szeged TV, a Szegedi Nemzeti Színház és a SZEGEDma.hu előtt. A győztes csapat tagjai a következő szezonban a teátrum vendégei lesznek egy szabadon választott előadáson a díszpáholyban.

media_foci57Kovács Ferenc, Pintér M. Lajos, Szekeres Tamás, Szuda Sándor, Vajgely Pál alkotta együttesünk öt perc után már fülén vette a levegőt, de utolsó leheletéig harcolt, és bár lelkesedéből nem volt hiány, egyértelműen kiderült, hogy erőnlétben messze elmaradunk a “konkurenciától”. Sebaj, most már lesz miért edzésbe állni! A kitűzött célt azért elértük, minden találkozón sikerült gólt szereznünk. 🙂

Köszönet a szervezőknek és a sporttársaknak, folytatás következik!

no images were found

Előző sztori

Music Hungary: idén 1,4 milliárd forintot utal az Artisjus a Nemzeti Kulturális Alapnak

Default thumbnail
Következő sztori

Labdarúgás: a szombati megyei eredmények + TABELLÁK

Legutóbbi hasonló cikkek