Több száz doboz süteményt osztottak Tarjánban + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

let_tet_elelmiszer15_gs

Több száz dobozos süteményt és kekszet osztott szét a L.É.T. önkéntes mozgalom Tarjánban. Az adományok ezúttal támogatásként érkeztek a Te Életed a Tiéd Alapítványtól.

A nagyvárosok lakótelepein és a vidéki falvakban élők között kíván hidat építeni a T.É.T., vagyis a Te Életed a Tiéd Alapítvány, ez irányú törekvésében talált partnerre a Lakótelepi Emberek Érdekképviseleti Társulása önkéntes mozgalomban – mondta portálunk érdeklődésére Pörneki János, a T.É.T. elnöke. Hangsúlyozta, a hétfői süteményosztás egyike közös akcióiknak, Acsay Lajossal, az alapítvány életre hívójával a közeljövőben egyre több adományozási programon és közösségépítő eseményen szeretnének partnerei lenni a L.É.T. mozgalomnak.

Erre minden bizonnyal lesz is alkalom. Kothencz János, a L.É.T. önkéntes mozgalom alapítója szerint ugyanis a lakótelepek élő idősek, kis- és nagycsaládosok között kifogyhatatlan az igény a maihoz hasonló kezdeményezésekre, valamint a közösségi programokra. Erre erősített rá Balogh Zsolt elnök is, aki megjegyezte: bízik benne, hogy az immár hat éve működő mozgalom és az alapítvány között hosszútávú együttműködés vette kezdetét, akcióikkal folyamatosan szolgálhatják a szegedieket. A dobozos sütik kicsik és nagyok arcára egyaránt mosolyt csaltak, százaknak jutott a csokis, mogyorós és nugátos finomságokból.

no images were found

Több száz dobozos süteményt és kekszet osztott szét a L.É.T. önkéntes mozgalom Tarjánban.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=626452

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. április 11.

Előző sztori

Újabb 500 milliós szál a Szeviép-ügyben? – Az MVH is a cégcsoporttól bérelt irodákat

Következő sztori

Tárki: a magyarok kétharmada az EU legnagyobb problémájának tartja a bevándorlást