/

Szimpla szerda és beszélgetés Altorjay Tamással a Szegedi Nemzetiben

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

csaladkontraszt

A hét folyamán két időpontban várják a nézőket a Szegedi Nemzeti Színházban a Szimpla szerda előadásaira, majd pénteken Altorjay Tamás operaénekes lesz a Függöny előtt, maszk nélkül sorozat következő vendége.

A színház idei évadának egyik fontos eseménye volt Egressy Zoltán legújabb színdarabjának ősbemutatója Tóth Miklós rendezésében. A Szimpla szerda egy család történetét jeleníti meg. Tizenkét együtt töltött év után az elfojtott indulatok a felszínre törnek és egy kibeszélő show színvonalára süllyedő veszekedés után közös életüknek vége szakad.

A család tagjainak szerepeiben a teátrum kiváló művészeinek felejthetetlen játékát láthatja a publikum. Anyát Szabó Gabi, Apát Borovics Tamás, Réka lányukat Borsos Beáta, Mamát pedig Fekete Gizi alakítja.

Az előadás – közeledve az évad végéhez – április 19-én és 20-án két alkalommal még megtekinthető.

Függöny előtt, maszk nélkül

A Függöny előtt, maszk nélkül sorozat következő vendége Altorjay Tamás lesz április 22-én, pénteken 17 órától a Kisszínházban. Az operaénekessel Gyüdi Sándor beszélget. Jegyek 200 forintos áron válthatók.

Előző sztori

Kerékpáros ügyességi versenyt rendeztek a szegedi rendőrök

Default thumbnail
Következő sztori

Tállai: júliustól emelkedik a NAV dolgozóinak bére

Legutóbbi hasonló cikkek