Bulvár

Maugli, Bagira és Balu visszatér a vászonra - hamarosan a mozikban A dzsungel könyve + VIDEÓ

Maugli, Bagira és Balu visszatér a vászonra - hamarosan a mozikban A dzsungel könyve + VIDEÓ

2016. április 20., szerda
Maugli, Bagira és Balu visszatér a vászonra - hamarosan a mozikban A dzsungel könyve + VIDEÓ
A_Dzsungel_Konyve_main_6V_kicsi

Április 21-től játsszák a hazai mozik a Disney legújabb kalandfilmjét, A dzsungel könyve élőszereplős feldolgozását.

A Vasembert is jegyző

Jon Favreau

ezúttal

Rudyard Kipling

klasszikusából forgatott élőszereplős filmet, amelyet a Disney azonos című animációs filmje inspirált. A kaland során Maugli, akit farkasok neveltek, a félelmetes tigrissel, Sir Kánnal találja magát szembe. Mivel a rettentő ragadozón korábban már komoly sebeket ejtett az Ember, ellenségként tekint a fiúra. Maugli ezért elhagyja az egyetlen otthont, amit eddig ismert, és egy lenyűgöző utazásra indul, amely során önmagát is jobban megismerheti. Szigorú mentora, Bagira a párduc és a szabad szellemű medve, Balu társaságában Maugli a dzsungel számos lakójával találkozik, akik nem biztos, hogy a legjobb szándékkal közelítenek a fiúhoz. A Dzsungel könyve című filmben az élőszereplős felvételek elegyednek az elképesztő, fotorealisztikus számítógépes grafikával, amelyek a legmodernebb technikát felhasználva hívják életre a dzsungellakó állatokat. A csodálatos és látványos 3D-kaland április 21-én érkezik a hazai mozikba.

- A most 12 éves Neel Sethit több ezer jelölt közül választották ki Maugli szerepére. - Az eredeti változatban olyan sztárok kölcsönzik hangjukat a dzsungel lakóinak, mint az Oscar-díjas Ben Kingsley (Bagira), a szintén Oscar-díjas Lupita Nyong’o (Raksha), és a díjjal szintén kitüntetett Christopher Walken (King Louie). A további szereplők olyan hírességek hangján szólalnak meg, mint Bill Murray (Balu), Scarlett Johansson (Ká), Idris Elba (Sir Kán) vagy Giancarlo Esposito (Akela). - Rudyard Kipling eredetileg novellagyűjteményként írta a Dzsungel könyvét, amelyet 1894-ben adtak ki.

A DZSUNGEL KÖNYVE

Disney

Műfaj:

Akció-kaland

Korhatár besorolás:

6

Hazai bemutató:

április 21.

Szereplők:

Neel Sethi, Ritesh Rajan, Sara Arrington

Rendező:

Jon Favreau

Producer:

Jon Favreau, Brigham Taylor

Forgatókönyv:

Justin Marks

Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

http://www.youtube.com/watch?v=OGnuTiR18qk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.