Maugli, Bagira és Balu visszatér a vászonra – hamarosan a mozikban A dzsungel könyve + VIDEÓ

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A_Dzsungel_Konyve_main_6V_kicsiÁprilis 21-től játsszák a hazai mozik a Disney legújabb kalandfilmjét, A dzsungel könyve élőszereplős feldolgozását.

A Vasembert is jegyző Jon Favreau ezúttal Rudyard Kipling klasszikusából forgatott élőszereplős filmet, amelyet a Disney azonos című animációs filmje inspirált. A kaland során Maugli, akit farkasok neveltek, a félelmetes tigrissel, Sir Kánnal találja magát szembe. Mivel a rettentő ragadozón korábban már komoly sebeket ejtett az Ember, ellenségként tekint a fiúra. Maugli ezért elhagyja az egyetlen otthont, amit eddig ismert, és egy lenyűgöző utazásra indul, amely során önmagát is jobban megismerheti. Szigorú mentora, Bagira a párduc és a szabad szellemű medve, Balu társaságában Maugli a dzsungel számos lakójával találkozik, akik nem biztos, hogy a legjobb szándékkal közelítenek a fiúhoz.

A Dzsungel könyve című filmben az élőszereplős felvételek elegyednek az elképesztő, fotorealisztikus számítógépes grafikával, amelyek a legmodernebb technikát felhasználva hívják életre a dzsungellakó állatokat. A csodálatos és látványos 3D-kaland április 21-én érkezik a hazai mozikba.

– A most 12 éves Neel Sethit több ezer jelölt közül választották ki Maugli szerepére.

– Az eredeti változatban olyan sztárok kölcsönzik hangjukat a dzsungel lakóinak, mint az Oscar-díjas Ben Kingsley (Bagira), a szintén Oscar-díjas Lupita Nyong’o (Raksha), és a díjjal szintén kitüntetett Christopher Walken (King Louie). A további szereplők olyan hírességek hangján szólalnak meg, mint Bill Murray (Balu), Scarlett Johansson (Ká), Idris Elba (Sir Kán) vagy Giancarlo Esposito (Akela).

– Rudyard Kipling eredetileg novellagyűjteményként írta a Dzsungel könyvét, amelyet 1894-ben adtak ki.

A DZSUNGEL KÖNYVE
Disney

Műfaj: Akció-kaland
Korhatár besorolás: 6
Hazai bemutató: április 21.
Szereplők: Neel Sethi, Ritesh Rajan, Sara Arrington
Rendező: Jon Favreau
Producer: Jon Favreau, Brigham Taylor
Forgatókönyv: Justin Marks

Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

Előző sztori

Nemzetközi konferencia a Gál Ferenc Főiskolán

Következő sztori

Hét évet kapott jogerősen a kecskeméti számlagyár vezetője