Sport

Labdarúgás: nem hozott gólt a délelőtti rangadó Dorozsmán + FOTÓK

Labdarúgás: nem hozott gólt a délelőtti rangadó Dorozsmán + FOTÓK

2016. április 10., vasárnap
Labdarúgás: nem hozott gólt a délelőtti rangadó Dorozsmán + FOTÓK
szeged2011b-asotthalom026kf

Gólt nem, csak küzdelmet hozott a Szeged 2011 B és az Ásotthalom vasárnap délelőtti mérkőzése, továbbra is versenyben van mindkét csapat a dobogóért.

Két, dobogóért küzdő együttes találkozott vasárnap délelőtt a kiskundorozsmai pályán: a Szeged 2011 B egy győzelemmel megelőzhette volna a tabellán az Ásotthalmot. Küzdelmes, sok kemény párharccal tarkított találkozón ugyan mindkét fél előtt adódott két-két komoly lehetőség, de a kapu előtt egyik fél sem tudott jó megoldást választani, így nem hozott gólt az egyébként nagy iramot hozó derbi. Az őszi meccshez hasonlóan tehát ezúttal is döntetlenre végzett tehát a két csapat egymás ellen, ám ezúttal nem rezdült meg egyik kapus hálója sem. A találkozót két sajnálatos sérülés teszi emlékezetessé, súlyos sérülést szenvedett a szegediek két fiatal tehetsége,

Vitos Gergő

és

Hoffmann Tamás

, akiknek jobbulást kívánunk! A Szeged 2011 B a következő fordulóban Kisteleken lép pályára, míg az Ásotthalom szabadnapját követően két hét múlva, szintén a Kistelekkel játssza következő bajnokiját.

Csongrád megyei I. osztály, 24. forduló

Szeged 2011 B - Ásotthalom TE 0-0

Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Nagy Gábor (Kócsó Tibor Zsolt, Szeri Tamás)

Szeged 2011:

Molnár F. - Hoffmann (Pintér, 82'), Dudás, Fodor, Mészáros M. (Vitos G. - a szünetben; Krnács, 88'), Mannheim (Jenei - a szünetben), Rebők, Zelenyánszki, Lajkó, Pászka, Hegedűs.

Vezetőedző:

Popovics Pál.

Ásotthalom:

Vasas - Németh P., Vastag, Szabadi, Mészáros Z., Grósz, Balogh Á., Bitó (Hatvani I., 65'), Mihalkó M., Szabó T. (Gajdacsi, 70'), Baji.

Vezetőedző:

Kószó László.

Sárga lap:

Pászka (28'), Dudás (61'), Lajkó (69'), Zelenyánszki (76') ill. Mészáros Z. (54'), Baji (75'). Popovics Pál:

"Ha ennek örülni lehet, akkor ennek örülök, hogy csak két játékosom került súlyos sérülésekkel kórházba. Az ellenfél csapatáról illetve a játékvezetésről, hogy senkit meg ne bántsak, nem szeretnék véleményt mondani."

Kószó László:

"A falusi csapat két pontot ajándékozott a városiaknak."

Gólt nem, csak küzdelmet hozott a Szeged 2011 B és az Ásotthalom vasárnap délelőtti mérkőzése, továbbra is versenyben van mindkét csapat a dobogóért.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=625968

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. április 10.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.