Kézilabda: a Csurgó sem tudta meglepni a Picket a rájátszásban

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

pick-csurgo015kf

Könnyed, kilencgólos győzelemmel folytatta a rájátszást a MOL-Pick Szeged, amely ezúttal a Csurgó otthonából távozott nyertesen.

A vendéglátók először a találkozó 8. percében tudták mattolnia José Manuel Sierra kapust, addigra viszont a szegedi együttes már hatszor talált a hálóba. A Somogy megyei innen már nem is tudott talpra állni, háromnál szűkebbre egyszer sem csökkent a differencia a mérkőzés folyamán. A Pick mérlege ezzel négy fellépésből négy győzelem a rájátszásban. A csapat legközelebb április 23-án lép parkettre a bajnokságban, akkor a Balatonfüred látogat a Tisza partjára. A nagy rivális Veszprémmel május 14-én és 21-én csap össze a Pastor-legénység.

Férfi kézilabda NB I rájátszás az 1-6. helyekért, 4. forduló:

Csurgói KK – MOL-Pick Szeged 25-34 (9-17)
Nagyatád. Vezette: Bacs József, Bóna Szabolcs.
Csurgó: Bartucz – Cavor 5, Gazdag, Mota 1, Mikita, Hadziomerovic 3, Hornyák. Csere: Székely (kapus), Dimitrievski 5/1, Pordán 2, Faluvégi 3, Döme 1, Tóth 2/1, Szkokán 1, Hanusz 2. Vezetőedző: Sótonyi László.
Szeged: Sierra – Prodanovic 7, Vranjes 2, Thiagus Petrus 2, Ilyés 1, Källman 3, Bombac 5. Csere: Wyszomirski (kapus), Balogh, Zubai 1, Ancsin 7, Blazevic, Robledo 1, Curivija 2/1, Hegedüs 2, Fekete 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítás: 6 perc, ill. 6 perc.
Hétméteres: 4/2, ill. 2/1.

Csurgón sem lassított a Pick – KLIKK: http://szegedma.hu/?p=623876

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. április 2.

Előző sztori

Beri Ary és az „Időszedő” – Berencsi Attila zenés költői estje a Móra-múzeumban

Következő sztori

Kézilabda: a Békés ellen javította a csorbát az FKSE Algyő