Írjon nekünk

Sport

Futsal: bravúr kell a négyes döntőhöz a Szegedi Egyetem futsalcsapatától

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

futsal04_gs

Ötgólos vereséget szenvedett a négyes döntőért vívott párharc első meccsén a Szegedi Tudományegyetem futsalcsapata a Magyar Egyetemisták és Főiskolások Országos Bajnokságának negyeddöntőjében: a Tisza-partiakra így egy roppant kemény visszavágó előtt állnak.

A sikerrel vett csoportkör után egy igazán nehéz ellenfelet kapott a négyes döntőbe kerülésért vívott párharcban a Szegedi Tudományegyetem futsalcsapata: a Makra Zsolt által vezetett gárda azt a miskolci csapatot kapta, amely 2014-ben megnyerte a sorozatot, tavaly pedig a harmadik helyen végzett. A MEAFC-ot ráadásul idén olyan játékosok erősítették, mint az idén a Diósgyőr NB I-es csapatánál 10 alkalommal a kezdőben helyet kapott Eperjesi Gábor, vagy a klub NB III-as együttesében futballozó Oláh Bálint, illetve két stabil NB III-as játékos, a Tiszaújvárosban játszó Czégel Bálint-Polényi Tamás kettős.

Jobban kezdett az előző kiírás bronzérmese, amely korán előnybe került, ugyanakkor a félidei 3-1-et követően még úgy tűnt, hogy közel sincs lefutva még ez a meccs. A fordulás után azonban újítani tudott a Miskolc, amely végül öt góllal tudott nyerni a negyeddöntő első meccsén, így kedvező helyzetből várhatja a szegedi visszavágót, amelyet a Topolya sori csarnokban rendeznek meg – egyelőre még nem tudni, pontosan mikor, mert az előre leegyeztetett csütörtöki időpont mégsem felel meg a miskolciaknak.

Magyar Egyetemisták és Főiskolások Országos Bajnoksága, negyeddöntő, 1. meccs

MEAFC – SZTE 7 – 2 (3-1)
Miskolc, Egyetemi körcsarnok.
Miskolc: Gergely – Huszti, Boros, Kerényi, Demeter. Csere: Lukács (kapus), Czégel, Eperjesi, Polényi, Oláh, Czeglédi, Nagy Cs., Király, Süle. Vezetőedző: Sulák László.
SZTE: Farkas – Pócs T., Csányi, Ertsey, Kitl. Csere: Kovács M., Gieszinger, Pócs D., Czebe, Csordás, Ábrahám-Furus. Vezetőedző: Makra Zsolt.
Gól: Huszti (2), Demeter (2), Boros, Eperjesi, Polényi ill. Pócs T., Kovács M.

Makra Zsolt: “Őszinte leszek, egy nálunk erősebb csapattal találkoztunk. Egy viszontagságos utazás után nem tudtuk felvenni a ritmust, korán hátrányba kerültünk, és sok párharcot is vesztettünk abból adódóan, hogy magasabban kvalifikált játékosok ellen játszottunk. A szünet után buta gólokat kaptunk, nehéz helyzetbe sodortuk magunkat a továbbjutást illetően. Látszódott, hogy komolyan vették az ottani egyetemen a MEFOB-ot, azt mondom, ha az a csapat elindulna a futsal NB II Keleti csoportjában, az első két hely valamelyikén végezne. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy tovább tudjunk jutni, amit megpróbálunk, mert sportemberek vagyunk.”

Ötgólos vereséget szenvedett Miskolcon az SZTE futsalcsapata – jövő héten nehéz lesz kiharcolni a négyesdöntőbe kerülést a csapatnak.http://szegedma.hu/?p=625490

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. április 8.

Sport

Tévés meccset játszik Győrben a Szeged-Csanád GA

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Joao Janeiro szerint játékosainak plusz motivációt jelent, hogy az M4 Sport élőben közvetíti a meccset.

Tovább olvasom

Sport

Sportmenü: újra hazai pályán a hokicsapat

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Egy helyen a hétvége legfontosabb szegedi sporteseményei.

Tovább olvasom

Közélet

Videó: lebontották a Felső Tisza-parti Stadion kandelábereit

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

A lelátókat már korábban elbontották, csütörtökön pedig sor került a kandeláberekre is.

Tovább olvasom

Aktuál