Közélet

Változások a közösségi közlekedési és parkolási rendben az ünnepek alatt

Változások a közösségi közlekedési és parkolási rendben az ünnepek alatt

2016. március 23., szerda
Változások a közösségi közlekedési és parkolási rendben az ünnepek alatt
parkolojegyes_tabla02kf

A húsvéti ünnepekre, valamint az iskolai tavaszi szünetre tekintettel változások lesznek érvényben a közösségi közlekedési, valamint a közterületi fizető parkolási rendben - közölte a Szegedi Közlekedési Kft.

A 2016. évi húsvéti ünnepek és a tavaszi szünet körüli napokban trolibusz- és villamosjáratok az alábbiak szerint közlekednek:

2016. március 24. (csütörtök) és 25. (péntek) (tavaszi iskolaszünet): munkanapi menetrend, 2016. március 26. (szombat): szabadnapi menetrend, 2016. március 27. (Húsvét vasárnap) és 28. (Húsvét hétfő): munkaszüneti napi menetrend, 2016. március 29. (kedd) (tavaszi iskolaszünet): munkanapi menetrend.

A húsvéti ünnepek alatt Szegeden a közterületi fizető parkolási rend az alábbiak szerint változik:

2016. március 26. (szombat): szombati nap szerinti parkolás és díjfizetés (Mars téren és környékén díjfizetési kötelezettség 8-12 óra között), 2016. március 27. (Húsvét vasárnap) és 28. (Húsvét hétfő): munkaszüneti nap, díjmentes parkolás. "Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a húsvéti ünnepek alatt, 2016. március 26. és 28. között ügyfélszolgálati irodánk zárva tart" - közölte a Szegedi Közlekedési Kft.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.