Tékvandó: négy éremmel tértek haza az algyői fiatalok Hódmezővásárhelyről

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

12799093_1129550600412505_3509601218590271005_n

Hat év után újra Hódmezővásárhelyen rendezték meg az év egyik legnagyobb hazai ITF Taekwon-do eseményét, a 2016. évi Gyermek, Serdülő, Ifjúsági és Felnőtt Magyar Bajnokságot. A versenynek a Hódtói Sportcsarnok adott otthont, ahova 29 klub 262 versenyzője érkezett.

A kétnapos megmérettetésen a sportolók küzdelem, tradicionális küzdelem, formagyakorlat, erő, illetve speciál technikai törés versenyszámokban, illetve ezen kategóriák csapatszámaiban mérték össze tudásukat. Nagyon színvonalas és látványos küzdelmek, precíz formagyakorlatok jellemezték az egész mezőnyt, melyben az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztályának négy sportolója, négy éremmel térhetett haza.

Az algyői sportolók nagyon magas színvonalon teljesítettek, bizonyítja ezt a megszerzett négy érem is, köztük egy magyar bajnoki cím, melynek tulajdonosa Kiss Levente.

Az Algyői Sportkör vezetőedzője, Zsarkó Dániel Péter a rendezvény egyik főszervezője volt, edzői munkáját Kovács Gábor segítette.

Aranyérem
Kiss Levente gyermek fiú küzdelem -28 kg

Ezüstérem
Bozsák Botond serdülő fiú küzdelem +60 kg
Tari Lilla felnőtt nő formagyakorlat

Bronzérem
Kovács Angelika serdülő lány formagyakorlat

Felkészítő edzők: Zsarkó Dániel Péter IV. Dan, Puruczkai Ádám III. Dan, Kovács Gábor.

Előző sztori

Normakontroll: a Fidesz-KDNP tiszteletben tartja az államfő véleményét

Következő sztori

A reklámszövetség aggályosnak tartja a kormányzati beavatkozást a banki kereskedelmi hirdetésekbe