Rövidpályás gyorskorcsolya: nagyszerű szegedi eredmények Szlovéniában

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

celje_szke_2016

A szlovéniai Celjében léptek jégre az elmúlt hétvégén a Szegedi Korcsolyázó Egyesület fiataljai az Alpok-Adria körverseny utolsó állomásán.

A szegedi versenyzők szlovák, cseh, szerb, horvát, szlovén és osztrák riválisokkal mérhették össze erejüket, végül pedig két arany-, egy ezüst- és egy bronzéremmel tértek haza

A legfiatalabb versenyzőknél Tóth Anna Rebeka közel volt az éremszerzéshez, azonban két esés miatt végül az ötödik helyen zárt. A legkisebb fiúknál Liszli Gábor mindhárom távot megnyerve aranyérmes lett, míg Vágfalvi Máté nagy csatákat vívva bronzérmet szerzett. Ozsváth Lili egyre javuló versenyzéssel rukkolt elő és ezüstérmét megérdemelten szerezte meg. A legidősebbek korcsoportjában két utánpótlás válogatott versenyző küzdött, közülük pedig Révész Gergő volt eredményesebb, aki az első helyen végzett, míg Szemmári Lászlónak meg kellett elégednie a negyedik helyezéssel.

Az SZKE versenyzőinek eredményei:

Junior F.:

Lányok:
5. Tóth Anna Rebeka
Fiúk:
1. Liszli Gábor
3. Vágfalvi Máté

Junior D.:

Lányok:
2. Ozsváth Lili

Junior B.:

Fiúk:
1. Révész Gergő
4. Szemmári László

Előző sztori

Asztalitenisz: a Floratom II. nyerte a városi presztízsrangadót

Következő sztori

Apad a Tisza vize