Bulvár

ORFK: az autósok egy százaléka fogyasztott alkoholt húsvétkor

ORFK: az autósok egy százaléka fogyasztott alkoholt húsvétkor

2016. március 30., szerda
ORFK: az autósok egy százaléka fogyasztott alkoholt húsvétkor

Az autósok egy százaléka fogyasztott alkoholt húsvétkor, ez a szám ugyanakkora, mint a korábbi években - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Országos Balesetmegelőzési Bizottság főtitkára az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

Kiss Csaba

emlékeztetett: idén nem rendeltek el országos ittasságellenőrző akciót a húsvéti időszakra, arra hivatkozva, hogy bíznak az emberek józan belátásában. Az alezredes arról is beszélt, hogy a kedvező időjárás miatt egyre több kerékpáros és motoros jelenik meg az utakon, ami mind tőlük, mind a gépkocsivezetőktől fokozott figyelmet kíván. Azt kérte, hogy az autósok nézzenek gyakrabban a visszapillantó tükörbe, egyúttal felhívta a figyelmet arra, hogy a motorosoknak kell pár hét ahhoz, hogy felfrissítsék a biztonságos közlekedéshez szükséges mozdulatokat. Kiss Csaba megjegyezte, hogy itt az ideje nyári gumikra cserélni a télieket a járműveken.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.