Már mobilalkalmazással is vásárolhatnak mozijegyet a szegediek

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A magyar fejlesztésű Simple alkalmazás és a Cinema City együttműködésének köszönhetően mától a pénztárnál való sorban állás nélkül, mindössze a mobiljukon vásárolt jegyek felmutatásával is beléphetnek a mozihálózat szegedi termeibe a látogatók.

A piacvezető Cinema City mozihálózat a saját weboldalán kívül Európában először a magyar fejlesztésű Simple alkalmazásnak engedélyezte, hogy értékesítse a jegyeit. Az ingyenes, szolgáltató független és bármelyik bank MasterCard, Maestro, Visa, vagy American Express kártyájával használható applikációban a szegedi mozi repertoárjából megadhatjuk a filmet, az időpontot, kiválaszthatjuk a nézőtéri helyet és a jegyek pontos típusát. A belépéskor csak a telefonunkat kell felmutatnunk, így nem kell a jegypénztárnál sorban állnunk.

„A Simple alkalmazással az a célunk, hogy a lehető legtöbb felhasználónak a lehető legtöbb elfogadóhelyen tegyük könnyebbé az életét. Szegeden is intenzív a jelenlétünk: a mozijegyvásárlás mellett számos kulturális és sport programra válthatunk belépőt, több helyről rendelhetünk ételt, GPS koordinátáink alapján intézhetjük a köztéri parkolásunkat és vásárolhatunk e-matricát az alkalmazáson belül” – mondta Benyó Péter, az alkalmazást fejlesztő cég ügyvezetője.

A piacvezető mozihálózattal kötött együttműködés eredményeképpen Budapesten bármelyik nagyobb moziban elfogadják az alkalmazásban vásárolt, telefonon felmutatott belépőjegyet. Ezen felül Debrecenben, Győrben, Kaposváron, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Szombathelyen, Sopronban, Székesfehérváron, Szolnokon, Veszprémben és Zalaegerszegen sem kell már a pénztárnál sorban állnia a felhasználóknak. Az applikáció fejlesztői bíznak abban, hogy a parkolási díjfizetési szokásokhoz hasonlóan a mozijegy vásárlás megszokott folyamatát is felülírja majd az okostelefonok által biztosított kényelmesebb és gyorsabb megoldás.

Előző sztori

Tornóczky Anita és Horgas Péter gyermektörténeteket tolmácsol a REÖK-ben

Default thumbnail
Következő sztori

Egyetemi színházi találkozót rendeznek Szegeden

Legutóbbi hasonló cikkek