Bulvár

Már mobilalkalmazással is vásárolhatnak mozijegyet a szegediek

Már mobilalkalmazással is vásárolhatnak mozijegyet a szegediek

2016. március 10., csütörtök
Már mobilalkalmazással is vásárolhatnak mozijegyet a szegediek

A magyar fejlesztésű Simple alkalmazás és a Cinema City együttműködésének köszönhetően mától a pénztárnál való sorban állás nélkül, mindössze a mobiljukon vásárolt jegyek felmutatásával is beléphetnek a mozihálózat szegedi termeibe a látogatók.

A piacvezető Cinema City mozihálózat a saját weboldalán kívül Európában először a magyar fejlesztésű Simple alkalmazásnak engedélyezte, hogy értékesítse a jegyeit. Az ingyenes, szolgáltató független és bármelyik bank MasterCard, Maestro, Visa, vagy American Express kártyájával használható applikációban a szegedi mozi repertoárjából megadhatjuk a filmet, az időpontot, kiválaszthatjuk a nézőtéri helyet és a jegyek pontos típusát. A belépéskor csak a telefonunkat kell felmutatnunk, így nem kell a jegypénztárnál sorban állnunk. „A Simple alkalmazással az a célunk, hogy a lehető legtöbb felhasználónak a lehető legtöbb elfogadóhelyen tegyük könnyebbé az életét. Szegeden is intenzív a jelenlétünk: a mozijegyvásárlás mellett számos kulturális és sport programra válthatunk belépőt, több helyről rendelhetünk ételt, GPS koordinátáink alapján intézhetjük a köztéri parkolásunkat és vásárolhatunk e-matricát az alkalmazáson belül” – mondta

Benyó Péter

, az alkalmazást fejlesztő cég ügyvezetője. A piacvezető mozihálózattal kötött együttműködés eredményeképpen Budapesten bármelyik nagyobb moziban elfogadják az alkalmazásban vásárolt, telefonon felmutatott belépőjegyet. Ezen felül Debrecenben, Győrben, Kaposváron, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Szombathelyen, Sopronban, Székesfehérváron, Szolnokon, Veszprémben és Zalaegerszegen sem kell már a pénztárnál sorban állnia a felhasználóknak. Az applikáció fejlesztői bíznak abban, hogy a parkolási díjfizetési szokásokhoz hasonlóan a mozijegy vásárlás megszokott folyamatát is felülírja majd az okostelefonok által biztosított kényelmesebb és gyorsabb megoldás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.