Jégkorong: szezonbeli utolsó hazai meccsét játszhatja hétvégén a Tisza Volán

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

tisza_volan-ns_stars22kf

Vasárnap hazai környezetben kezdi a bronzéremért folyó párharcot a Tisza Volán-Szeged Vízmű SC. Kalocsa László tanítványai az újvidéki NS Starst látják vendégül.

Mint azt korábban írtuk, a szerb szövetséggel való egyeztetés után módosult a szerb élvonal eredeti kiírása, így a szegediek az elődöntő helyett az alapszakasz harmadik helyezettjeként egyenesen a bronzéremért szállhatnak csak harcba. A Tisza Volán az elmúlt két idényben egyaránt harmadik lett, ahogy zsinórban harmadjára is megteheti idén ezt. “El kell ezt fogadnunk, azonban úgy gondolom, nagyjából ez is a realitás. A Partizan és a Crvena Zvezda talán jobb csapat is nálunk, de mindenképpen profi csapat mindkettő. Annyira maximális állománnyal kellene kiálljunk, hogy akár csak esélyünk legyen ellenük, hogy összességében nem tudjuk velük felvenni a versenyt” – fogalmazott portálunk érdeklődésére Kalocsa László, a Tisza-partiak vezetőedzője.

Legénysége tehát a bajnokság első etapjában a negyedik helyet elcsípő NS Stars ellen mérheti össze erejét a dobogó alsó fokáért. A párharc két győzelemig tart, azaz könnyen előfordulhat akár az is, hogy Bosnyákék vasárnap lépnek utoljára pályára a szegedi műjégpályán a szezonban. Előzetesen ezt a forgatókönyvet jósolja a két együttes előélete is, hiszen a Volán a hazai odavágón 10-4-re, a januári visszavágón pedig – hátrányból fordítva – 4-2-re tudott nyerni az újvidékiek ellen. “Egyértelmű cél, hogy megszerezzük a harmadik helyet. Bízom benne, hogy minél erősebb összeállításban tudunk majd felállni. Az első meccshez képest nagyon megerősödött a Stars, a visszavágón már sokkal nehezebb dolgunk volt ellenük. Már csak ezért sem szeretném azt semmi szín alatt, ha elbizakodottan lépnénk pályára. Abszolút éles meccsre számítok” – árulta el Kalocsa László.

A szegedi csapat ezúttal is számít lelkes szurkolótáborára, ennek megfelelően a 18 órakor kezdődő mérkőzésre való belépés ingyenes lesz, valamint a szervezők szokás szerint minden nézőt egy pohár forralt borral kínálnak.

Optimális esetben utolsó hazai meccsét játssza a Tisza Volán jégkorongcsapata a szezonban vasárnap – KLIKK: http://szegedma.hu/?p=614586

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. március 3.

Előző sztori

Kosárlabda: a Kaposvárt fogadja a Szedeák

Következő sztori

Labdarúgás: veszélyes túra vár a SZEOL SC-re