/

Hamis forgalmival és rendszámmal kapcsoltak le egy román férfit Csanádpalotán

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

hamis_rendszamu_busz_police

Közokirat-hamisítás és egyedi azonosító jel meghamisítása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy román állampolgárral szemben.

A 36 éves férfi holland hatósági jelzésű, Neoplan gyártmányú autóbusz vezetőjeként jelentkezett kilépésre a Csanádpalota Autópálya-határátkelőhelyen március 16-án, 23 óra 15 perc körül. A gépkocsi ellenőrzése során a rendőrök megállapították, hogy a jármű vezetője által átadott hatósági engedély és forgalmi rendszám hamis. A román állampolgárságú férfi magánál tartotta az autóbuszra kiállított német forgalmi engedélyt is, amely alapján megállapították, hogy a járművet 2015-ben a német hatóságok kivonták a forgalomból.

A rendőrök a hatósági engedélyt és a forgalmi rendszámot lefoglalták, a járművezetőt a Makói Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene közokirat-hamisítás és egyedi azonosító jel meghamisítása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Előző sztori

Több mint százötven ítéletet hozott a Szegedi Járásbíróság határzár tiltott átlépése miatt

Következő sztori

Új kiállítók és az SSC szektor is bemutatkozik az SZTE Tavaszi Állásbörzéjén