Közélet

Elemző: a kormánypártok népszerűsége stabilan növekszik

Elemző: a kormánypártok népszerűsége stabilan növekszik

2016. március 7., hétfő
Elemző: a kormánypártok népszerűsége stabilan növekszik

Lánczi Tamás szerint a kormánypártok népszerűsége kis mértékben, de stabilan növekszik, az ellenzéknél hullámzás, illetve csökkenés figyelhető meg.

A Századvég vezető elemzője az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában arra hívta fel a figyelmet, hogy a Jobbik népszerűsége az elmúlt fél évben csökkenést mutat, értékelése szerint az ellenzéki párt az elmúlt fél évben nem tudott olyan markáns programmal, üzenettel előállni, amivel meg tudta volna szólítani a szavazókat. Hozzátette: jól látható, hogy szavazóik egy része a migrációs krízis miatt a kormánypártokhoz ment át, mert úgy látják, hogy azok hatékonyabban tudják kezelni ezt a kérdést. A baloldalról azt mondta:

Gyurcsány Ferenc

DK-elnök és az MSZP népszerűsége is évek óta ugyanabban a sávban mozog, érdemben nem tudtak előre lépni. Hozzáfűzte, a baloldalon próbálnak népvezért találni, egy olyan, politikában érintetlen személyt, aki vezető lehet, de ez eddig nem járt sikerrel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.