Közélet

A brüsszeli áldozatok emlékére gyúltak a gyertyák Szegeden + FOTÓK

A brüsszeli áldozatok emlékére gyúltak a gyertyák Szegeden + FOTÓK

2016. március 24., csütörtök
A brüsszeli áldozatok emlékére gyúltak a gyertyák Szegeden + FOTÓK
fidesz_kdnp_gyertyagyujtas011kf

Az eső ellenére is több tucatnyian vettek részt szerda este a Fidesz és a KDNP helyi szervezetei által kezdeményezett megemlékezésen.

Az egész világot mélyen megrázó keddi brüsszeli terrortámadás áldozataira gyertyagyújtással emlékeztek, egyúttal a terrorizmus ellen demonstráltak szerdán a helyi polgárok Szegeden, a Brüsszeli körúton a Fidesz és a KDNP, illetve azok elnökei,

Nógrádi Tibor

és

Haág Zalán

kezdeményezésére. Az egész napos esőzés ellenére is több tucatnyiak jöttek el, gyújtottak gyertyát, hajtottak némán főt, és mondtak imát az áldozatok lelki üdvéért. Haág Zalán a helyszínen elmondta: elutasítják

Martin Schulznak, Botka László

MSZP-s polgármester barátjának és szövetségesének egy minapi lapinterjúban megfogalmazott szavait, miszerint

Szeged baloldali város, amely várja a migránsokat.

"Senki se akarjon ide a szegediek ellenére betelepíteni bizonytalan létszámú és hátterű, az ország törvényeit figyelmen kívül hagyó bevándorló csoportokat, se Botka László, se Martin Schulz" - fogalmazott a kereszténydemokraták helyi vezetője.

Az egész világot mélyen megrázó keddi brüsszeli terrortámadás áldozataira gyertyagyújtással emlékeztek, egyúttal a...

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. március 24.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.