Novemberi Szerencsenapok Extra

A batáta álomtól a vegyes házasságokig – prezentációs verseny az SZTE-n

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az SZTE Tehetségpont és a Szegedi Tehetséggondozó Tanács prezentációs versenyének döntőjét március 17-én 16 órakor tartják az SZTE József Attila Tanulmányi Központban (TIK). A fináléban az egyetem minden karának legjobbjai mérik össze tudásukat, a zsűri mellett a nézők is szavazhatnak kedvencükre.

A gátlásokról beszél ígérete szerint gátlások nélkül Melter Lívia „Ne nevettess mert bepisilek!” című előadásában, míg Huber Zsófia azt taglalja, a batáta álom vagy valóság Magyarországon. Az SZTE Tehetségpont és a Szegedi Tehetséggondozó Tanács prezentációs versenyének döntőjébe az egyetem minden karáról a legjobbak, összesen tizenketten jutottak be: ők március 17-én 16 órakor mérik össze tudásukat az SZTE József Attila Tanulmányi Központ (TIK) alagsori I-II. előadójában.

Az összegyetemi fordulón a nézősereg szavazhat kedvencére, hogy az elnyerje a közönségdíjat, a Karsai Krisztina oktatási rektorhelyettes, Csikós Tímea az SZTE Tehetségpont koordinátora, valamint Kóti Zoltán, a Délmagyarország napilap kiadóvezetője és főszerkesztője alkotta zsűri pedig megválasztja az 1-3. helyezettet.

A fináléban a 12 versenyzőnek 10-10 perc áll majd a rendelkezésére. Ezalatt olyan témákról is szó esik, mint a vegyes házasságok, a digitális mosolyanalízis, a ma divatos megosztáson alapuló, közösségi gazdaságok vagy a közösségi média. A rendezvényen köszöntőt mond Badó Attila, az SZTE Tehetségpont vezetője is. A prezentációs verseny a „A felsőoktatási intézményekben megvalósuló komplex tehetséggondozó programok támogatása” című pályázat keretében valósul meg (NTP-FKT-M-15-0007).

Default thumbnail
Előző sztori

Haág Zalán a szegedi közétkeztetésről: újabb, szégyenteljes szocialista mutyi? (FRISSÍTVE)

Default thumbnail
Következő sztori

Martin Schulz nem számít áttörésre az EU-csúcson

Legutóbbi hasonló cikkek