Egyetem

A batáta álomtól a vegyes házasságokig - prezentációs verseny az SZTE-n

A batáta álomtól a vegyes házasságokig - prezentációs verseny az SZTE-n

2016. március 16., szerda
A batáta álomtól a vegyes házasságokig - prezentációs verseny az SZTE-n

Az SZTE Tehetségpont és a Szegedi Tehetséggondozó Tanács prezentációs versenyének döntőjét március 17-én 16 órakor tartják az SZTE József Attila Tanulmányi Központban (TIK). A fináléban az egyetem minden karának legjobbjai mérik össze tudásukat, a zsűri mellett a nézők is szavazhatnak kedvencükre.

A gátlásokról beszél ígérete szerint gátlások nélkül

Melter Lívia

„Ne nevettess mert bepisilek!” című előadásában, míg

Huber Zsófia

azt taglalja, a batáta álom vagy valóság Magyarországon. Az SZTE Tehetségpont és a Szegedi Tehetséggondozó Tanács prezentációs versenyének döntőjébe az egyetem minden karáról a legjobbak, összesen tizenketten jutottak be: ők március 17-én 16 órakor mérik össze tudásukat az SZTE József Attila Tanulmányi Központ (TIK) alagsori I-II. előadójában. Az összegyetemi fordulón a nézősereg szavazhat kedvencére, hogy az elnyerje a közönségdíjat, a

Karsai Krisztina

oktatási rektorhelyettes,

Csikós Tímea

az SZTE Tehetségpont koordinátora, valamint

Kóti Zoltán

, a Délmagyarország napilap kiadóvezetője és főszerkesztője alkotta zsűri pedig megválasztja az 1-3. helyezettet. A fináléban a 12 versenyzőnek 10-10 perc áll majd a rendelkezésére. Ezalatt olyan témákról is szó esik, mint a vegyes házasságok, a digitális mosolyanalízis, a ma divatos megosztáson alapuló, közösségi gazdaságok vagy a közösségi média. A rendezvényen köszöntőt mond

Badó Attila

, az SZTE Tehetségpont vezetője is. A prezentációs verseny a „A felsőoktatási intézményekben megvalósuló komplex tehetséggondozó programok támogatása” című pályázat keretében valósul meg (NTP-FKT-M-15-0007).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.