Sport

Röplabda: továbbra is támogató marad a Vidux

Röplabda: továbbra is támogató marad a Vidux

2016. február 5., péntek
Röplabda: továbbra is támogató marad a Vidux

A VIDUX Kft. 2014-ben csatlakozott a Szegedi Röplabda SE támogatói köréhez, amely támogatás az egyesület működését segítette.

A klub folyamatos építkezése és fejlődése a szponzorok nélkül elképzelhetetlen, ezért kiemelten fontos a cégek anyagi segítsége a terveink megvalósításához és a céljaink eléréséhez. Az egyesület létszáma évről-évre növekszik, és ezzel együtt a csoportok, edzők száma is emelkedik. A folyamatos építkezés és fejlődés egyik eredménye, hogy a 2015/2016-os versenyévben már a junior bajnokságban is indítottunk csapatot. A szakmai munka eredményességét mutatja, hogy minden korosztályunk a bajnokság Alapszakaszából a felső házba jutott, és az U10-es korosztály csapatai rendszeresen az első helyen végeznek az országos tornákon. - írja a

klub hivatalos honlapja

. A VIDUX kft. a 2016-ban is támogatja a klub munkáját és a jövőben is partnere az egyesület szakmai munkájának. Az új megállapodásnak köszönhetően, a klub serdülő csapata VIDUX-Szeged néven szerepel majd a bajnokságban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.