Röplabda: továbbra is támogató marad a Vidux

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A VIDUX Kft. 2014-ben csatlakozott a Szegedi Röplabda SE támogatói köréhez, amely támogatás az egyesület működését segítette.

A klub folyamatos építkezése és fejlődése a szponzorok nélkül elképzelhetetlen, ezért kiemelten fontos a cégek anyagi segítsége a terveink megvalósításához és a céljaink eléréséhez. Az egyesület létszáma évről-évre növekszik, és ezzel együtt a csoportok, edzők száma is emelkedik. A folyamatos építkezés és fejlődés egyik eredménye, hogy a 2015/2016-os versenyévben már a junior bajnokságban is indítottunk csapatot. A szakmai munka eredményességét mutatja, hogy minden korosztályunk a bajnokság Alapszakaszából a felső házba jutott, és az U10-es korosztály csapatai rendszeresen az első helyen végeznek az országos tornákon. – írja a klub hivatalos honlapja.

A VIDUX kft. a 2016-ban is támogatja a klub munkáját és a jövőben is partnere az egyesület szakmai munkájának. Az új megállapodásnak köszönhetően, a klub serdülő csapata VIDUX-Szeged néven szerepel majd a bajnokságban.

Előző sztori

A párok gyakran együtt kérik a HPV elleni védőoltást

Következő sztori

Kézilabda: támadásban kell javulnia tavaszra az SZKKSE-nek