Kultúra

Ovisoknak és kisiskolásoknak hirdet rajzpályázatot a szegedi színház

Ovisoknak és kisiskolásoknak hirdet rajzpályázatot a szegedi színház

2016. február 26., péntek
Ovisoknak és kisiskolásoknak hirdet rajzpályázatot a szegedi színház

A Szegedi Nemzeti Színház gyermekrajz pályázatot hirdet az Árgyélus királyfi című daljáték kapcsán. A pályázatra a szegedi és környékbeli óvodások és kisiskolások nevezhetnek rajzaikkal, festményeikkel, valamint a műsorlapon található színező beküldésével. A munkákat április 10-ig várják.

Kik nevezhetnek?

Az óvodások és az alsó tagozatos iskolások

két kategóriában nevezhetnek munkáikkal. Egyrészt, kiszínezhetik az előadás műsorlapban elrejtett kifestőt, másrészt az előadás élményeire alapozva saját kézzel készíthetnek rajzot vagy festményt a jó győzedelmes küzdelméről a rossz ellen.

Ami a legjobbaknak jár

Az Árgyélus királyfi szereplőiből álló zsűri mindkét kategóriában kiválasztja a 3 legjobbat, ők lesznek a nyertesek. A győztes munkákat közzéteszik a szegedi színház weboldalán, vagyis a www.szinhaz.szeged.hu oldalon és a Facebook-oldalon. Mind a hat nyertes páholyba szóló családi belépőt kap egy szabadon választott saját produkciós előadásra a következő évadban, valamint minden nyertessel emlékfotót készítenek a darab díszlete között a díjakat átadó főszereplők társaságában. A fotókat dedikálják és a színház honlapjára is felkerülnek.

A részvétel módja

- Részvételi díj nincs. - A rajzokat és festményeket maximum

A/3-as méretben várják zsírkréta, színes ceruza, vízfesték, tempera felhasználásával

. A Szegedi Nemzeti Színház azt kéri, a pályázati anyagokat lehetőleg személyesen juttassák el a jegyirodára, de ha ez nem megoldható, akkor a

6720 Szeged, Stefánia u. 6.

számra is postázhatják. - A saját készítésű képek hátoldalán, illetve a kifestőhöz mellékeljék a pályázó gyermek nevét, óvodáját/iskoláját, életkorát, illetve egy elérhetőséget, melyen az óvónő, tanítónő vagy a rajztanár elérhető. - A rajzokat, festményeket a színház nem adja vissza. A pályázatok beadási határideje 2016. április 10. Eredményhirdetés: 2016. április 20-ig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.