//

Az ELI-ALPS nevével visszaélve verhettek át egy idős hölgyet

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az ELI-ALPS munkatársának adta ki magát egy férfi, aki egy lézeres eszköz eladásával okozott jelentős anyagi kárt egy idős hölgynek – tájékoztatta portálunkat hétfőn a kutatóközpont pr és kommunikációs csoportja.

“A társaság értesülése szerint feltehetően a szegedi lézeres kutatóközpontra hivatkozva értékesíthettek egy több százezer forint értékű lézeresnek mondott eszközt egy idős hölgynek, arra hivatkozással, hogy az állítólagos eladó az ELI-ALPS munkatársa. A kutatóközpont elhatárolódik az esettől és kész megtenni a szükséges jogi lépéseket.

Tudomásunkra jutott, hogy állítólag egy férfi magát a szegedi lézeres kutatóközpont alkalmazottjának kiadva értékesíthetett egy lézeresnek mondott eszközt egy idős hölgy részére, amikor az eszköz rövid időn belül elromlott, a hölgy a tudakozón keresztül telefonon értesítette a kutatóközpontot és kért segítséget munkatársainktól.

Az ELI-ALPS-nál jelenleg folyamatban van a beruházás, a központban a lézerek beüzemelését követően lézeres kísérletek végezhetőek majd, semmilyen módon nem kereskedik berendezésekkel, eszközökkel. A kutatóközpont elhatárolódik a történtektől. Az esetet azért hoztuk nyilvánosságra, hogy felhívjuk a figyelmet és ne kerülhessen sor esetleges megtévesztésekre a kutatóközpontra történő hivatkozással. Természetesen a szükséges jogi lépéseket is készen állunk megtenni” – írja a közleményben az ELI-ALPS PR és Kommunikációs Csoport.

Default thumbnail
Előző sztori

Angela Merkel nem kér bizalmi szavazást a menekültválság miatt

Default thumbnail
Következő sztori

Kézilabda: közvetlen riválisát verte az SZKKSE

Legutóbbi hasonló cikkek