Algyőn az operett koronázatlan királynője, Oszvald Marika

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Parlando_operett_gala_2016_algyoA hagyományokhoz híven idén is megrendezik az Algyői Parlando Operett Gálát, ahová olyan neves művészeket hívtak meg, mint Oszvald Marika és Peller Károly. A február 28-ai rendezvény apropója, hogy az algyői Parlando Énekegyüttes idén ünnepli fennállásának 15. évfordulóját.

“Vasárnapi rendezvényünk azért különleges, mert idén ünnepli 15. születésnapját az a zeneszerető közösség, mely megalapította a Parlando Énekegyüttest. Kezdetben hobbi szinten foglalkoztak az operetténekléssel, ma pedig rengeteg meghívásnak, vendégszereplésnek tesznek eleget” – tudtuk meg Szabó Noémi szervezőtől. Oszvald Marika Kossuth-díjas színésznő és Peller Károly elmondásuk szerint szinte hazajárnak Algyőre, más együttesek és operettközösségek mellett többek között ők lesznek a február 28-án, 14 és 18 órai kezdettel megrendezendő gála fellépői.

A szervező elárulta, az óriási érdeklődés miatt volt szükség a duplázásra; az esti előadásra már szinte minden jegy elkelt. Hozzátette, még most is érdemes a belépők felől érdeklődni az Algyői Faluházban, hiszen fiatalok és idősebbek egyaránt egy kellemes, szórakoztató hungarikummal, az operettel ismerkedhetnek meg.

Előző sztori

KSH: 113 ezerrel nőtt a foglalkoztatottak száma egy év alatt

Következő sztori

Egy órán belül elfogták a csongrádi rablót