Bulvár

Rendőrökre támadt egy nő Szegeden

Rendőrökre támadt egy nő Szegeden

2016. január 8., péntek
Rendőrökre támadt egy nő Szegeden

A közlekedési társaság ellenőrei kértek segítséget a rendőrségtől az egyik szegedi villamoson agresszíven viselkedő utas miatt. Az asszony végül a rendőrökre is rátámadt.

Az ellenőrök január 7-én valamivel 23 óra előtt tettek bejelentést a Szegedi Rendőrkapitányságra, mivel az egyik utas nem volt hajlandó igazolni érvényes utazási jogosultságát. A helyszínre érkező járőrök egy hangoskodó asszonyt találtak a villamoson. Az érintettet a járőrök felszólították, hogy igazolja magát, de a nő ekkor megpróbálta kivonni magát a rendőri intézkedés alól. A rendőrök közölték vele, hogy az igazolás megtagadása miatt előállítják. Erre az asszony agresszívvá vált, ezért a rendőrök megkísérelték megbilincselni. A nő ellenállt, rúgott és kapálódzott a rendőrök felé, majd egyiküket meg is harapta. Az 54 éves asszonyt végül előállították. Ennek során sérülése nem keletkezett. A történteket a Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálja, a nő cselekménye miatt hivatalos személy elleni erőszak bűntettének gyanúja miatt büntetőfeljelentést tett a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészségen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.