Közélet

Nemkívánatossá tenné a migránsokat segítő szervezeteket Ásotthalmon Toroczkai

Nemkívánatossá tenné a migránsokat segítő szervezeteket Ásotthalmon Toroczkai

2016. január 12., kedd
Nemkívánatossá tenné a migránsokat segítő szervezeteket Ásotthalmon Toroczkai
foto_toroczkailaszlo_fb

„Kezdeményezni fogom a Soroshoz köthető migráns-segítő szervezetek ’nemkívánatossá’ tételét Ásotthalmon” – írta a Facebookon Toroczkai László. Részleteket azonban egyelőre nem árult el a településvezető.

„Az illegális migrációt támogató szervezetek Ásotthalom területéről való kitiltását fogom kezdeményezni a következő testületi ülésen” – írta még január 9-én

facebookos oldalán

Toroczkai László

. Az ásotthalmi polgármester

portálunknak úgy fogalmazott

: „kijelenthetjük, hogy ma már nemcsak Magyarország, hanem Európa legbiztonságosabb települése is vagyunk, hiszen a magyar rendőrségen és katonaságon kívül, szlovák, cseh és lengyel határőrök is közreműködnek a határvédelemben. A közbiztonság maximálisan jónak mondható, még azt a néhány, tanyákat feltörő bűnözőt is sikeresen elfogták a mezőőrségünk, a polgárőrségünk és a rendőrség együttműködésének köszönhetően”. A polgármestertől megtudtuk azt is, hogy az ideiglenes biztonsági határzár ellenére szinte minden nap próbálkoznak illegális migránsok a kerítést megrongálva átlépni Magyarországra a település térségében, de őket még a határon egyből elfogják. Azt, hogy Toroczkai miként is gondolja a „migráns-segítő szervezetek nemkívánatossá tételét” egyelőre nem tudni, a polgármester, január 11-i posztjában úgy fogalmazott: „garantálom, hogy ezeknek az illegális szervezeteknek fájni fog az, amire készülök”. A település jobbikos polgármestere azt is írta, hogy „itt az ideje annak, hogy a körmére nézzünk azoknak, akik ezt az inváziót Európára szabadították”.

Amint kiderül, mire is gondol Toroczkai, természetesen beszámolunk róla.

Kitiltaná a migrációt támogató szervezeteket Ásotthalomról Toroczkai László - részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=600865

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. január 11.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.