Labdarúgás: kedden kezd a Bordány, ketten távozhatnak

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

ulles_bordanyBC5K6720_34_gs

Kedden belevág az idei munkába a Bordány SK megyei másodosztályú labdarúgó-csapata: Hódi Mihály csapata összesen nyolc edzőmérkőzéssel készül a tavaszi szezonra, a csapattól két játékos távozhat, akiket igyekeznek pótolni az együttesnél.

Január 19-én, kedden kezdi meg felkészülését a Bordány SK megyei II. osztályú labdarúgó-csapata. Hódi Mihály együttese a tervek szerint 17 edzéssel és a Téli Bajnokság mérkőzéseit is számítva 8 edzőmérkőzéssel készül a március eleji bajnoki rajtra. – írja a csapat honlapja.

Az alapozás első két hetében heti három edzést tart a tréner, itt a hangsúly elsősorban a gyorsasági állóképesség fejlesztésén lesz. Január 28-án, 18 órakor játssza első edzőmérkőzését az együttes, a megyei I. osztályú Mórahalom VSE ellen meccselnek Sádték. Január 30-án kezdődik a Téli Bajnokság, itt a Szegedi VSE, a Tömörkény és az USC Tanárképző lesz csapatunk ellenfele. A harmadik héttől kezdődően heti két edzés és a Téli Bajnokság mérkőzései következnek, a bajnoki idénykezdet előtt február 27-én, szombaton játssza utolsó edző mérkőzését a BSK.

A csapattól várhatóan távozik Reguli Máté, aki a megyeegyes UTC-hez igazolhat, míg Papdi Tamás Mórahalomra szerződhet – az érkezők oldalán pedig a tavaszi rajtig szintén két-három nevet jegyezhetünk majd fel a csapatnál.

Nyolc edzőmeccsel készül a tavaszra a Bordány SK.http://szegedma.hu/?p=602275

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. január 18.

Előző sztori

A kormány létrehozná a Nemzeti Otthonteremtési Közösséget

Következő sztori

MSZP: a fideszes földspekulánsok kiárusítják a hazát