Kultúra

Kövek a zsebben - pódium előadás a BFMK-ban

Kövek a zsebben - pódium előadás a BFMK-ban

2016. január 28., csütörtök
Kövek a zsebben - pódium előadás a BFMK-ban
0202_Kovek_a_zsebben

A londoni West End díjnyertes darabjával, Marie Jones: Kövek a zsebben című vígjátékával folytatódik a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ Pódium bérletsorozata. A február 2-án, kedden 19 órakor kezdődő előadás főszerepében Rudolf Pétert és Kálloy Molnár Pétert láthatja a közönség a hódmezővásárhelyi kultúrközpont színpadán.

A londoni West End díjnyertes darabja, nem véletlenül hódítja meg szerte a világon a szakmai és a nagyközönséget egyaránt. A nézőket kulisszák mögé kalauzolja, akik egy amerikai filmforgatás kellős közepén találják magukat, Írországban. A fergeteges folytatást a két, statisztát játszó főszereplő biztosítja, akik úgy mesélik el a történetet, hogy a forgatáson megforduló összes karaktert (férfit és nőt válogatás és kegyelem nélkül) maguk keltik életre. Ám a percenként, néha másodpercenként átváltozó szereplők akciója mögött felsejlik a mai Írország kétarcúsága, a tradíció és az elkerülhetetlen (?) amerikanizálódás közötti vergődése - olvasható az előadás ajánlójában. A bravúrszerepet két bravúrszínész,

Rudolf Péter

és

Kálloy Molnár Péter

alakítja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.