Szegedi Jobbik: újabb két évig Tóth Péter a párt helyi elnöke

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

jobbik_sajttaj02kf

Újabb két évre Tóth Pétert választotta elnökének a szegedi Jobbik a szervezet vasárnapi tisztújító taggyűlésén. A párt erről szóló közleményét az alábbiakban változtatás nélkül közöljük.

A tegnapi napon tartotta tisztújító taggyűlését a Jobbik Szegedi Szervezete. A helyi szervezetünk, újabb két évre Tóth Péter választotta a párt elnökének. Megválasztásra kerültek az elnökségi tagok is: továbbra is alelnökként dolgozik Rácz Tibor és Barta Sándor, és két új alelnökkel erősödött a szegedi Jobbik – Bánfi Ferenc és Komjáti Zoltán személyében.

Az elnökség céljai között határozta meg a migráció és a letelepedési kvóta elleni fellépést, a korrupció elleni harcot, a városi vagyon megvédését, valódi munkahelyteremtést, a szegedi fiatalok, családok hazahozatalát külföldről és a szegedi egészségügyi rendszer átalakítását.

Érdekes egybeesés, hogy a szegedi Jobbik tisztújítása a Fidesz tisztújító kongresszusával egy napon történt. Bár a tisztújítás dátuma azonos, a céljaink jelentősen különböznek, mert tudjuk, hogy Orbán Viktor oligarchákra épített nomenklatúra rendszerével szemben és Botka László városi monopóliumával szemben, csak mi hozhatunk gyökeres változást.

Újabb két évig vezeti Tóth Péter a szegedi Jobbikot – részletek ITT: http://szegedma.hu/?p=596476

Szerző: Szegedma Hírportál2015. december 14.

Előző sztori

Párizsi klímacsúcs – Áder: sikerült elkerülni a legrosszabbat

Következő sztori

Illegális bevándorlás: rekordszámú menekültet fogad be idén Hollandia