Közélet

Kondé Lajos kapta a Rotary első Szent-Györgyi díját + FOTÓK

Kondé Lajos kapta a Rotary első Szent-Györgyi díját + FOTÓK

2015. december 2., szerda
Kondé Lajos kapta a Rotary első Szent-Györgyi díját + FOTÓK
kituntetes_konde__lajos18_gs

A Szent-Györgyi Albert Rotary Club Szeged első alkalommal adta át a Nobel-díjas tudósról elnevezett elismerését. A klub olyan szegedit jutalmazott, aki közösségi munkájával sokat tett és tesz a városért.

"Csak teszem a dolgom, ahogyan eddig is tettem" - mondta szerényen portálunk érdeklődésére

Kondé Lajos

, aki november 26-án vehette át az első Szent-György-díjat. A szegedi dóm plébánosát elsősorban közösségépítő munkájáért és kulturális tevékenységért díjazta a Szent-Györgyi Albert Rotary Club Szeged, a szervezet többek között kiemelte a közösen véghezvitt épület akadálymentesítési programjaikat, Kondé Lajos fiatalokért vállalt közösségi munkáját, fotókiállításait és aktív szerepvállalását hangversenyek szervezésében. "A Rotary Club is a város lakóiért dolgozik. Ott segít, ahol szükség van rájuk, ahol az emberi értékeket ki lehet domborítani. Meglepődtem, hogy én kaptam ezt a díjat, vannak sokkal agilisebb emberek a városban, akik sokat tesznek Szegedért." Az első Szent-Györgyi-díj átadását a névadó Nobel-díjának évfordulójára időzítették, az elismerés pedig egy plakett a szegedi tudós arcképével.

A klub olyan szegedit jutalmazott, aki közösségi munkájával sokat tett és tesz a városért.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=593109

Szerző: Szegedma Hírportál2015. december 2.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.