Sport

Hátország: tehetségkutatót tart a Szeged 2011

Hátország: tehetségkutatót tart a Szeged 2011

2015. december 10., csütörtök
Hátország: tehetségkutatót tart a Szeged 2011
szs_labdarugas_foci

A klub utánpótlás csapatába várják azon tehetséges fiatalokat, akik magasabb szinten is szeretnék magukat kipróbálni.

A Szeged 2011 U15-​­ös csapata, amely jelenleg a dél­keleti régió egyik legerősebb szegedi együttese, 2001-­2002​­-es születésű játékosokat keres, akik arra vágynak, hogy magasabb szintre (NB2, NB1, megye válogatott, országos válogatott, külföldi karrier) jussanak. Előképzettség,rutin (Bozsik­ egyesületi és iskolai program,NB2­-es részvétel) előny, de nem kitétel. A sikeres jelentkező(k) legmodernebb edzésmódszerekkel, tesztekkel fejlődhetnek tovább. Az edzéseket UEFA ‘B’­-s, és jelenleg az UEFA ‘A’ tanfolyam hallgatója vezeti. Felvételi és a látogatható edzések december­-január-­február hónap szerdai​ napjain 15 és 17 óra ​között a Weöres Sándor ​Általános Iskola tornatermében lesznek. A jelentkezés utolsó napja február 10​. A kiválasztott jelentkezők egy végső edzőmeccsen bizonyíthatják rátermettségüket és elnyerhetik a csapattagságot. További jó hír, hogy a klubnál nincs tagdíj! A Szeged 2011 felnőtt csapata néhány pontra van az NB 1­-be jutáshoz, így pár év múlva akár a most kiválasztottak is ott lehetnek a pályán!

Amit biztosít a klub:

heti 5 profi edzés, egyéni képzés plusz mérkőzés elit szakmai munka felszerelés utazás, úti csomag iskolával való kapcsolattartás a tanulmányi eredmények miatt Jelentkezés az alábbi elérhetőségek egyikén lehetséges: Laczkó János laczko85kind@gmail.com 0630/243-6415

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.