Dalcsokorral köszöntötték a karácsonyt a L.É.T. nyugdíjas klubjában + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

let_nyugdijasbuli002kf

Karácsonyi vers- és dalcsokorral készültek a L.É.T. Önkéntes Mozgalom nyugdíjas klubjának tagjai a pénteki ünnepségre, melyre több mint százan érkeztek vendégségbe.

Immár hat éve működik a nyugdíjasklub a L.É.T. Önkéntes Mozgalom keretei között, melyek köszönhetően a tagok megélhetik a közösséghez való tartozás érzését. Kothencz János, a mozgalom alapítója sem gondolta volna hét évvel ezelőtt, hogy a lakótelepi közösségi szellemben ilyen sokan barátokra, s otthonra találnak majd – idézte fel a karácsonyi ünnepségen Balogh Zsolt, az egyesület ügyvivő elnöke. Köszöntőjében elmondta, a L.É.T. életében a karácsonyi időszak mindig a számvetésről szól, ugyanis az ünnepek közeledtével tudatosul bennük igazán, milyen fontos, gyakran sorsfordító küldetésük van a fiatalok és az idősek életében. Az ügyvivő elnök szerint a mozgalom e röpke hat év alatt elérte célját, klubrendezvényeiken törzstagjaik mellett rendszeresen köszönthetnek egy-egy új személyt is. Mint azt Balogh Zsolt hangsúlyozta, a nyugdíjas klub főként összetartó erejéről híres. Itt nem a külsőségek számítanak, a közösségben mégis mindenki megmarad egyéniségnek.

A L.É.T. Önkéntes Mozgalom nyugdíjasaiból verbuválódott kórus műsora nyitotta a Csongor térre szervezett ünnepséget pénteken. A rendezvényre vers- és karácsonyi nótacsokorral készültek, a 120 vendég együtt énekelte a közismert dallamokat. Ezt követően a tagok szeretetvendégségre invitálták a jelenlévőket, majd a klubok vezetői, mozgatórugói – Terike, Icuka, Piroska és Zsuzsa – átadták a mozgalom karácsonyi csomagjait a megjelenteknek.

no images were found

Előző sztori

Labdarúgás: elválnak az FK 1899 Szeged és Tóth János útjai

Következő sztori

Magyar Idők: a számvevők szerint az egészségügy rendezetlen terület