Sport

Vízilabda: kikapott a Szőnyi úton a Szeged Diapolo

Vízilabda: kikapott a Szőnyi úton a Szeged Diapolo

2015. november 4., szerda
Vízilabda: kikapott a Szőnyi úton a Szeged Diapolo
tiszavirag-bvsc21_kf

Fontos meccset vesztett el a BVSC otthonában a Szeged Diapolo: Kiss Csabáék megerősíthették volna helyüket a harmadik helyen, azonban elvesztették a Szőnyi úti mérkőzést.

Az első negyedben bár a hazaiak szereztek vezetést, de a Szeged Diapolo a játékrész végére Manhercz Krisztián góljával fordítani tudott. A második negyedet azonban két gyors góllal nyitotta a BVSC, és bár tartotta a lépést ellenfelével a szegedi együttes, a 16. percben először vezetett kettővel a fővárosi együttes Pásztor óriási gólja után (6-4) A folytatásban rendre egyre vissza tudott jönni a Szeged, de az előny mindig a BVSC-nél volt, Märcz Tamás csapatában mindig volt egy játékos, aki éppen hozzá tudott tenni valamit a meccshez, míg Varga Péter tanítványain talán most ütközött ki az a fáradtság, amit az elmúlt hetek sűrű programja okozott, és az egyenlítés nem sikerült a hajrában, az utolsó percekben pedig egy elrontott akciót követően, amikor Létay végleg eldöntötte a meccset. Ezzel harmadik vereségét szenvedte el a bajnokságban a Szeged Diapolo, amely legközelebb a tabellán közvetlenül mögötte álló újonc Miskolc otthonában ugrik vízbe szombaton, 19 órától.

Férfi vízilabda OB I, A csoport, 6. forduló

BVSC-Szeged Diapolo 14-11 (2-3, 4-2, 3-3, 5-3) Budapest, Szőnyi út, 100 néző. Vezette: Vogel Gábor, Kun György.

BVSC:

Györke - Czigány 2, Csapó 1, Létay 3, Kovács 2, Pásztor 2, Szabó 1. Csere: Török, Sugár, Mátyok 1, Ambrus 2. Vezetőedző: Märcz Tamás.

Szeged Diapolo:

Meixner - Sedlmayer 1, Kiss Cs. 2, Seman, Varga II. Zs. 2, Manhercz K. 3, Kunac 1. Csere: Sánta 1, Pellei 1, Palotás, Chilkó. Vezetőedző: Varga Péter.

Emberelőny:

13/2 ill. 14/4.

Ötméteres:

1/1 ill. 2/2.

Kipontozódott:

Török, Pásztor, Szabó ill. Varga II Zs. Varga Péter:

"Sok okot fel tudnék most sorolni, de nem lehet kifogást találni erre a meccsre, egyszerűen indiszponáltak, lassúak voltunk. Most látszódott rajtunk a mentális fáradtság, de ez nem jelent felmentést."

Kikapott a BVSC-től a Szeged Diapolo a hatodik fordulóban.http://szegedma.hu/?p=586133

Szerző: Szegedma Hírportál2015. november 4.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.