Szombaton a tánc lesz a főszerepben Algyőn

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szoke_tisza_tancverseny33kf

A Forma TSE és a Forma Alapfokú Művészeti Iskola közös szervezésében szombaton a IX. Forma kupa országos táncbajnokságnak ad otthont az algyői Fehér Ignác Általános Iskola tornacsarnoka.

Standard és latin tánc kategóriában versenyeznek november hetedikén a táncosok Algyőn: három korosztály képviselői léphetnek parkettre, az eseményen reggel kilenctől várhatóan egészen estig tart a tánc.

“Már kétszáz párnál tartunk a nevezés tekintetében, az ország minden részéből várjuk a párosokat. Reggel kilenckor kezdünk, és előreláthatólag este tíz órakor fogunk végezni. Az előkészületek már zajlanak, készítjük a kupákat, a hangfalakat” – mondta el portálunknak Szabó Anita.

A rendező Forma TSE több párosa is indul a hétvégi versenyen, akiktől a legrosszabb esetben is érmet várnak a klubnál, de van olyan páros is, akitől a bajnoki cím az elvárás, így mindenképpen jó, legalább dobogós eredményeket szeretnének elérni a Forma TSE-nél a hétvégén.

IX. Forma Kupa Országos Bajnokságra a felnőtt belépőjegy ára 2.000 Ft/fő/nap, a gyermek (14 éves korig 1.500 Ft/fő/nap.

A IX. Forma Kupa Országos Bajnokság

leveles_2_7

Előző sztori

Kosárlabda: készen áll a kemény csatákra Jozo Brkic

Következő sztori

Új otthonba költözött a Csongrád Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztálya