Sport

Kosárlabda: minden élvonalbeli klub képviselteti magát az All Star Gálán

Kosárlabda: minden élvonalbeli klub képviselteti magát az All Star Gálán

2015. november 24., kedd
Kosárlabda: minden élvonalbeli klub képviselteti magát az All Star Gálán

Minden élvonalbeli klub képviselteti magát játékossal a Kelet-Nyugat All Star kosárlabda gálán, melyet szombaton 17 órától rendeznek a Syma Csarnokban.

Szalay Ferenc

, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöke a keddi sajtótájékoztatón elmondta, azért választották a tavalyi év után ismét a fővárost az esemény helyszínéül, mert ezzel is szeretnék fellendíteni a budapesti kosárlabdaéletet.

Faragó András

sajtófőnök bejelentette, hogy a közönség internetes szavazatai alapján a Kelet válogatottjának kezdő ötösét

Mike Caffey

(JP-TOP COP Jászberény),

Vojvoda Dávid

(Szolnoki Olaj KK),

Troy Barnies

,

Eilingsfeld János

(mindkettő Atomerőmű SE) és Keller Ákos (Szolnoki Olaj KK) alkotja, a vezetőedző

Schmidt Béla

(Atomerőmű) lesz. A Nyugat kezdőcsapatában

Kendrick Perry

,

Wesley Channels

(mindkettő Egis Körmend),

Kerpel-Fronius Balázs

(Zalakerémia ZTE KK),

Reinar Hallik

(Falco-Trend Optika KC Szombathely) és

Lóránt Péter

(TLI-Alba Fehérvár) szerepel, az együttest

Kálmán László

(Falco-Trend Optika KC Szombathely) dirigálja majd. A számos színes programmal kiegészülő eseményre a belépő 2500 forint, de pénteken éjfélig a Simple alkalmazással mobiltelefonon keresztül kedvezményesen, 1900 forintért lehet jegyet vásárolni.

Kucsera József

, az All Star Gála társ-főszervezőjének tájékoztatása szerint a kapukat szombaton délután fél 5-kör nyitják ki a Syma Csarnokban, ahol 5 órától először a Rookie Game keretében az U20-as férfi kosárlabda-válogatott játszik felkészülési mérkőzést a magyar egyetemi válogatottal. A találkozó szünetében az értelmi fogyatékos kosárlabdázóké lesz a pálya, a hagyományos integrációs programok keretében először a speciális olimpikonok tartanak bemutatót. Azután 18.50-től kerekesszékes Kelet-Nyugat gálamérkőzésre kerül sor, majd egy felvezető show után 20.15-kor kezdődik a Kelet-Nyugat All Star gála. A főmérkőzés szüneteiben ezúttal is ügyességi játékokat bonyolítanak le, először a Molten "Generációk csatája" Shooting Stars elnevezésű dobóversenyt, amelyen a közelmúlt sztárjai és a jelenkor feltörekvő tehetségei vesznek részt. Ezen kívül lesz egy B33 Kelet-Nyugat gálamérkőzés, mégpedig NB I-es játékosok közreműködésével, de nem marad el a szokásos zsákoló-show sem, amelyben a gála sztárjátékosai mérik össze ügyességüket. A jó hangulatról idén a Frogs szlovén táncos akrobatika csoport gondoskodik. A szervezők felhívták az érdeklődők figyelmét arra, hogy a gáláról az M4 Sport televízió felvételről ad egy összefoglalót, így aki az egész programra kíváncsi, azt csak a helyszínen tekintheti meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.