/

Fegyvert és lőszereket találtak a pénzügyőrök egy illegális szeszfőzdében Miskolcon

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy házilag átalakított lőfegyvert, valamint lőszereket találtak egy illegális szeszfőzdében Miskolcon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei, a külvárosi házban éppen pálinkát főzött a tulajdonos, amikor rajtaütöttek – közölte Varga Zoltán, a hatóság Észak-magyarországi Regionális Vám és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense az MTI-vel vasárnap.

Tájékoztatása szerint a Nemzeti Nyomozó Iroda jelzésére mentek ki a házhoz a pénzügyőrök. A hatóság munkatársai 50 liter szeszes folyadékot találtak a házilag összebarkácsolt lepárló berendezés mellett, ezt, valamint a főzéshez használt lepárlót is lefoglalták. Az épület egyik szobájában egy lőfegyvert és két lőszert is találtak, a fegyver nem volt nyilvántartásban. A férfi autójából további 19 lőszer került elő. A férfi ellen jövedékkel visszaélés elősegítése bűncselekmény miatt kezdeményeztek büntetőeljárást a NAV pénzügyi nyomozóinál, a házban megtalált fegyver miatt pedig feljelentést tettek a rendőrségen.

Default thumbnail
Előző sztori

Ungár Pétert beválasztották az Európai Zöld Párt elnökségébe

Default thumbnail
Következő sztori

Kövér: ha nem sikerül lassítani a népességfogyást, eltűnhet a szórványból a magyarság

Legutóbbi hasonló cikkek