Vízilabda Euro Kupa: a Hannoverrel játszik a Szeged a negyeddöntőben

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

tiszavirag_szegerd_eger_mj-09_kiss_csaba

A LEN illetékesei megejtették a sorsolást, amelynek értelmében az elmúlt hétvégén az Euro Kupa két selejtezőtornájáról továbbjutó két-két csapatot sorsolták össze a Bajnokok Ligája-selejtezők vesztes négy együttesével. Ennek értelmében a spliti selejtezőben sikeres Szeged-Diapolo a Hannovert kapta, ez az a csapat, amellyel az OSC a BL első selejtezőjében döntetlent játszott, míg a második körben a Szolnok 11-10-es sikert aratott felette, hogy aztán a 3. fázisban a Primorje Rijeka simán kiejtse – adta hírül a waterpolo.hu.

“Megmondom őszintén, nem ismerem a Hannover együttesét, de azt tudom, hogy sok légiós szerepel a csapatban, ennek megfelelően erős ellenfél. Jobban örültem volna, ha Szegeden van a visszavágó, de meg kell oldanunk így a párharcot. Mivel az OSC és a Szolnok is játszott ellenük, így tőlük is segítséget kérünk majd, megpróbálunk több videófelvételt szerezni, ezeket elemezni, és amikor eljön az idő, nekimenni a Hannovernek. Addig azonban még nagyon sok dolgunk van, egyelőre azokra koncentrálunk” – értékelte Varga Péter, a szegediek vezetőedzője a sorsolás eredményét.

Az Euro Kupa negyeddöntőjében:

Kirishi (orosz) – Brescia (olasz)
Mornar Split (horvát) – Digi Nagyvárad (román)
Marseille (francia)vSintez Kazany (orosz)
Szeged-Diapolo (magyar) – Waspo Hannover (német)

Az első mérkőzéseket november 11-én rendezik.

Német ellenfelet kaptak a szegedi pólósok a második számú európai kupasorozat negyeddöntőjében – KLIKK: http://szegedma.hu/?p=582814

Szerző: Szegedma Hírportál2015. október 22.

Előző sztori

Áder Münchenben: a magyar most is ugyanaz a nemzet, mint 1956-ban

Következő sztori

Október 23. - Mécs Imre: tele van hamisságokkal a Kossuth tér

Legutóbbi hasonló cikkek