Egyetem

Társas Játékokkal érkezik a Szegedi Pszichológia Napok programsorozata

Társas Játékokkal érkezik a Szegedi Pszichológia Napok programsorozata

2015. október 5., hétfő
Társas Játékokkal érkezik a Szegedi Pszichológia Napok programsorozata
forum_humanum2015_plakat

Idén ősszel a Forum Humanum a játszmák felfedezésére invitál mindenkit október 16-án és 17-én a Hattyas soron.

Idén tizennegyedik alkalommal rendezik meg a Szegedi Pszichológia Napokat, a szervezők ezúttal olyan izgalmas előadásokkal és műhelyekkel készülnek, melyek során pszichológiai szemmel tekinthetünk be a társas játszmák felszíne alá. "Témáink között szerepel többek között a politika színpada, a párkapcsolatok kulisszái, szexjátékok, a számítógépes játékokban fellelhető pszichológiai elemek használata nem számítógépes környezetben, színházterápia, stb. Konferenciánkra olyan szakemberek fogadták el meghívásunkat mint

Almási Kitti, Hevesi Krisztina, Sas István, Kozma-Vízkeleti Dániel, Lehoczki Ágnes

és még sokan mások. Minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk, szakmabelieket illetve nem szakmabelieket egyaránt! Gazdag programunkban mindenki megtalálhatja, azt, ami hozzá legközelebb áll. Szívből reméljük, hogy idén is élményekkel gazdagodva térnek haza látogatóink!" - invitálnak a szervezők. Helyszín: Szeged, Hattyas sor 10. Időpont: 2015. október 16-17. További információ és kedvezményes online jegyrendelés:

www.forumhumanum.info

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.