/

Szegedi Marketing Nap – Hogy választ kapjon kérdéseire!

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

marketingest keres

Szeretne több ügyfelet, s ehhez meg szeretné ismerni a sikeres tárgyalási technikákat, netán a marketing szövegírás rejtelmeibe pillantana be? Vagy épp azt szeretné megtudni, melyek a tipikus marketinges hibák? Ha igen, akkor ott a helye a Szegedi Marketing Napon!

Végiggondolta már, hogy mennyi pénzt dobott ki az ablakon átgondolatlan marketingtevékenységgel? Jó lenne, ha hirdetései nemcsak a hirdetési felületek bevételét növelnék, hanem az önét is? Végiggondolta már, hogy ha az elmúlt öt év elengedett vevőinek csak 10%-a vásárolt volna, vajon mennyi pluszbevétellel lenne gazdagabb? – Ha ezekre a kérdésekre keresi a választ, akkor a Szegedi Marketing Napon a helye!

A rendezvényen a marketing szövegírás hozzávalóiról tart előadást Némethi Erika marketing szövegíró, akitől megtudhatják, miként is írhat valódi értékesíthető hirdetéseket. Ha azt szeretné megtudni, vajon miként lehet új beszélgetéseinek sikeressége akár 80%-os, akkor Oláh Tamás lezárás specialista, tréner előadását ajánljuk, ő ugyanis többek között arról fog szólni, miként lehet elérni, hogy a vevő ellenállhatatlan kényszert érezzen a tárgyalásnál arra, hogy megvegye azt, amit ajánl számára. Kiderül az is, hogyan lehet elkerülni azokat a helyzeteket, amelyek megkeserítik egy értékesítő vagy éppen cégvezető napjait. Török Katalin marketingmenedzser azt vallja, hogy a profittermelés és annak előtérbe helyezése nem csak a piacról élő ügynökségek kiváltsága, hanem egyre inkább teret kell, hogy hódítson a különböző nonprofit vállalkozások, intézmények, magánszemélyek között is. A Bproduction Kft. vezetője, Bihari Gábor pedig arról osztja meg tapasztalatait, hogy vajon hol bukik el a legtöbb marketingtevékenység. Tapasztalatai szerint ugyanis már az ötleteknél eldől, hogy valami sikeres lesz-e.

marketingest keres4

Miért érdemes eljönnie a Szegedi Marketing Napra?
Mert megtudhatja,

– hogyan lehet gyorsan és sikeresen lezárni egy tárgyalást.
– hogyan lehet az új beszélgetéseinek a eredményessége akár 80%-os.
– hogyan írhat olyan marketing szövegeket, amitől a hirdetései működnek.
– hogyan kerülheti el a tipikus marketing hibákat.
– hogyan szervezheti úgy céges rendezvényeit, hogy az bevételeit maximálisan növelje.
– hogyan használja a média felületeket.

Nem kell budapesti konferenciákra utaznia, helyben, Szegeden is megtalálja a válaszokat! A Szegedi Marketing Napot október 29-én (csütörtök) 9 és 17 óra között rendezik meg a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában (Szeged, Párizsi körút 8-12.)

Jelentkezzen az előadásokra, amely kiváló ajándék céges ügyfeleinek is! A Szegedi Marketing Napra jegyek csak elővételben válthatóak 18.000 Ft + ÁFA helyett csak 6.000 Ft + ÁFA összegért.

Ha többet szeretne megtudni a programokról, vagy kérdése lenne, kattintson IDE.

Szeretne több ügyfelet, s ehhez meg szeretné ismerni a sikeres tárgyalási technikákat, netán a marketing szövegírás…

Posted by Szegedma Hírportál on 2015. október 9.

Előző sztori

Kosárlabda: a Jászberény ellen javíthat a Szedeák

Következő sztori

Maruzsa: módosulhat az ötéves szabály a záróvizsga megszerzésére