Kultúra

Nagy Rajzolás az Őszi Tárlaton

Nagy Rajzolás az Őszi Tárlaton

2015. október 16., péntek
Nagy Rajzolás az Őszi Tárlaton
Nagy_rajzolas_plakat_A2_webes

Szokatlan textúrák-különös faktúrák és tintapaca-paci készítés várja a gyerekeket október 18-án, vasárnap délelőtt a 62. Vásárhelyi Őszi Tárlaton. A Magyar Festészet Napján az Alföldi Galéria és a Tornyai János Múzeum kiállításai díjtalanul látogathatóak.

Közös alkotásra várják a családokat Szent Lukács, a festők védőszentjének ünnepén a 62. Vásárhelyi Őszi Tárlaton, az Alföldi Galériában vasárnap 9 órától. A múzeum adja az ecsetet és a festéket, a tárlaton gyűjtött élményeket pedig a gyerekek maguk vethetik papírra. A nagyobbak a formákkal, alakzatokkal és különböző alapanyagokkal ismerkedhetnek meg alkotás közben, a kisebbek játékos ló-festési festési módokat próbálhatnak ki. A szervezők azt javasolják, hogy a szülők "játszós ruhába" öltöztessék a gyerekeket. A "Nagy Rajzolás" műveiből a program végén tartanak mustrát a főtéri kiállítóhelyen. A Múzeumok Őszi Fesztiváljának hódmezővásárhelyi programjai ingyenesek, a múzeum és galéria kiállításai díjtalanul látogathatóak a Magyar Festészet Napján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.