Bulvár

Művészi testformálás - sport és életmód az IWI-nél

Művészi testformálás - sport és életmód az IWI-nél

2015. október 13., kedd
Művészi testformálás - sport és életmód az IWI-nél
GarbaiszDávid2

"Az IWI képzéseit azoknak az elhivatott embereknek ajánlom, akik hozzám hasonlóan szenvedélyüknek tekintik az egészséges életmód és a mozgás, sport népszerűsítését" - Garbaisz Dávid orvos, sportedző, személyi edző a testformálás területén szerzett tapasztalatairól.

Öt éve 97 kilogrammosan jelentős túlsúllyal éltem, ami a helytelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód eredménye volt. Egyik napról a másikra eldöntöttem, hogy megváltoztatom az életem. Pár hónap alatt lefogytam 27 kilót, és életmódot váltottam. Mivel orvos vagyok, és hozzászoktam az életemben, hogy mindent szakszerűen, precízen végezzek, rövid idő alatt rájöttem: az edzőtermi sportot is szeretném magas színvonalon végezni. Jelentkeztem az IWI fitness-testépítő sportedző, majd személyi edző tanfolyamára. Szinte művészetnek tartom a hiteles, tudományos alapokon nyugvó tudással végzett testformálást. Kezdetben önképzés céljából kezdtem el az IWI tanfolyamát, ami mára odáig vezetett, hogy az IWI sportanatómia-sportélettan/egészségtan elméleti valamint gyakorlati oktatójaként dolgozom. Mondanom sem kell, az IWI képzésein elsajátított tudás nagymértékben hozzájárult a külsőm radikális megváltozásához. Az IWI képzéseit azoknak az elhivatott embereknek ajánlom, akik hozzám hasonlóan szenvedélyüknek tekintik az egészséges életmód és a mozgás, sport népszerűsítését. Én is itt tanulok tovább: a „korrektív sportrehabilitációs tréner” és a „funkcionális integratív tréner” képzéseket mindenképp szeretném még elvégezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.