/

Művészi testformálás – sport és életmód az IWI-nél

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

GarbaiszDávid2

“Az IWI képzéseit azoknak az elhivatott embereknek ajánlom, akik hozzám hasonlóan szenvedélyüknek tekintik az egészséges életmód és a mozgás, sport népszerűsítését” – Garbaisz Dávid orvos, sportedző, személyi edző a testformálás területén szerzett tapasztalatairól.

Öt éve 97 kilogrammosan jelentős túlsúllyal éltem, ami a helytelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód eredménye volt. Egyik napról a másikra eldöntöttem, hogy megváltoztatom az életem. Pár hónap alatt lefogytam 27 kilót, és életmódot váltottam. Mivel orvos vagyok, és hozzászoktam az életemben, hogy mindent szakszerűen, precízen végezzek, rövid idő alatt rájöttem: az edzőtermi sportot is szeretném magas színvonalon végezni. Jelentkeztem az IWI fitness-testépítő sportedző, majd személyi edző tanfolyamára. Szinte művészetnek tartom a hiteles, tudományos alapokon nyugvó tudással végzett testformálást.

Kezdetben önképzés céljából kezdtem el az IWI tanfolyamát, ami mára odáig vezetett, hogy az IWI sportanatómia-sportélettan/egészségtan elméleti valamint gyakorlati oktatójaként dolgozom. Mondanom sem kell, az IWI képzésein elsajátított tudás nagymértékben hozzájárult a külsőm radikális megváltozásához.

Az IWI képzéseit azoknak az elhivatott embereknek ajánlom, akik hozzám hasonlóan szenvedélyüknek tekintik az egészséges életmód és a mozgás, sport népszerűsítését. Én is itt tanulok tovább: a „korrektív sportrehabilitációs tréner” és a „funkcionális integratív tréner” képzéseket mindenképp szeretném még elvégezni.

Előző sztori

Az ELI Dobóczky Zsolt szemével – egy építkezés mérnöki és művészi megközelítésben + FOTÓK

Következő sztori

Digitális kottaolvasó, UniStart és önműködő okos ablak – díjazták a legjobb ötleteket az első szegedi Startup hétvégén