Bulvár

Megszűnt a ruhaszárító kötél tilalma Kaliforniában

Megszűnt a ruhaszárító kötél tilalma Kaliforniában

2015. október 12., hétfő
Megszűnt a ruhaszárító kötél tilalma Kaliforniában
ruhaszarito_kotel

Megszűnt a ruhaszárító kötél tilalma Kaliforniában. Jerry Brown, a nyugati-parti állam kormányzója aláírta a törvényt, amely megkönnyíti a háztulajdonosoknak és a bérlőknek, hogy magánterületen belül szárítókötélre teregessék a nedves ruhát.

Az üvegházhatású gázok kibocsátása és az elektromos szárítógépek energia-felhasználása miatti növekvő aggodalmak közepette az engedélyezés régóta érett már. Sok ingatlanüzemeltető szigorúan tiltja a kötélen szárítást, mert "csúf". A használatukról szóló vita több mint egy évtizede, az energiaválság kezdete óta tart - tudósított a Sacramento Bee helyi lap. Korlátok azonban továbbra is vannak. A ruhaszárító lehet "zsineg, kötél vagy drót, amelyre kimosott ruhaneműt terítenek, hogy a levegőn megszárítsák". Kaliforniában még mindig tilos a ruhát például az erkély korlátjára terítve szárítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.