Kézilabda: NB I-es rivális ellen kupázik kedden az FKSE Algyő

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Algyő_kézilabda_10.20.A férfi kézilabda Magyar Kupa 3. körében már élvonalbeli ellenféllel találkozik az NB I/B-ben listavezető Levendula Hotel FKSE Algyő: Dankó Ervin legénysége az Orosházát látja vendégül kedden 18 órától.

Az Orosháza az előző kiírásban a hatodik helyen végzett az első osztályban, és bár idén eddig gyengébb teljesítményt nyújtottak a Békés megyeiek, összességében így sem vár sétagalopp az algyőiekre. “Nagyon tiszteljük ellenfelünket a hatodik hely miatt, de ez a tisztelet természetesen csak a mérkőzés kezdetéig tart, akkor megpróbáljuk kiverni őket a kupából. A szombati meccsünkön mindenki pályára lépett, így senkinek sem kellett hatvan percet játszania. Hétfőn még edzünk egyet, s reméljük, telt ház előtt játszhatunk egy jó mérkőzést. Nagyon nagy szükségünk lenne a hangos biztatásra!” – fogalmazott a találkozóról Dankó Ervin, az FKSE Algyő vezetőedzője.

A klub vezetésének döntése értelmében az Orosháza elleni kupaderbi megtekintése minden érdeklődő számára ingyenes lesz. Érdekesség, hogy a meccsen újra találkozhat egymással az 1998-ban serdülő világjátékokat nyerő Pick Szeged három játékosa, Buday Dániel, Laluska Balázs és Vadkerti Attila – utóbbi kettő hazai mezt húzva igyekszik majd borsot törni harmadik társuk csapata orra alá.

Holnap ismét összecsap egymással Csongrád és Békés megye: az FKSE Algyő a férfi kézilabda Magyar Kupa 3. körében fogadja az élvonalbeli Orosházát. KLIKK: http://szegedma.hu/?p=581864

Szerző: Szegedma Hírportál2015. október 19.

Default thumbnail
Előző sztori

Internetes oldalt indítottak Magyarország madárfajairól

Default thumbnail
Következő sztori

Ötmilliós plusztámogatást kaphat a Szegedi Vízilabda Egylet - nem kóstolták a sulikosztot