Kézilabda: az Orosháza parancsolt megálljt az FKSE Algyőnek a kupában

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Elbúcsúzott a Magyar Kupa további küzdelmeitől a Levendula Hotel FKSE Algyő, miután öt góllal kikapott az élvonalbeli Orosházától a sorozat 3. fordulójában.

A sérült Laluska Balázst nélkülöző hazaiak agresszív védekezésükkel alaposan megnehezítették a Békés megyei rivális dolgát, szünetben mindössze egyetlen találat jelentette a különbséget a két csapat között. A NB I-es Orosháza fordulás után sem tudott érdemben elszakadni, negyedórával a vége előtt még 21-22-es állást mutatott a helyi eredményjelző. A hajrá ugyanakkor már a vendégeké volt, így az FKSE Algyő a legjobb 16 között kiesett a kupából.

Dankó Ervin legénysége ugyanakkor nem foglalkozhat sokáig a keddi derbivel, hiszen vasárnap délután már egy újabb rangadó vár Vadkertiékre, amikor is a MOL-Pick Szeged U23 látogat a Fehér Ignác Általános Iskola sportcsarnokába.

Férfi kézilabda Magyar Kupa, 3. forduló:

Levendula Hotel FKSE Algyő – Orosháza FKSE 24-29 (10-11)
Algyő, 350 néző. Vezette: Kékes Csaba, Kékes Pál.
Algyő: Kiss O. – Béleczki, VADKERTI 5, AMBRUS 3, SIMON 7/2, Raffai 2, KARDOS 3. Csere: Deák (kapus), Gazsó 1, Szepesi 1, Kocsis 1, Teimel 1, Valaczkai, Magyar. Vezetőedző: Dankó Ervin.
Orosháza: HERJECZKI – Korompály 2, Suhonjic 2, KNEZEVIC 7/2, MAZIC 4, MATEVZ 4, Tárkány. Csere: Miklós (kapus), Pásztor 1, Smojver 3, Varsandán Á. 2, Macovchin 3, Stojanov 1, Németh, Berta, Szeitl. Vezetőedző: Vladan Jordovic.
Kiállítás: 2 perc, ill. 8 perc.
Hétméteres: 4/3, ill. 2/2.

Dankó Ervin: “Gratulálok a vendégeknek, de a csapatom az elvárásaimnak megfelelt. Tudtuk, hogy nem mi vagyunk a továbbjutás esélyesei, de ezt 45 percen keresztül elfeledtettük a szép számú közönségünkkel, akiknek ezúton is köszönjük a csapat melletti kiállást! Vasárnap is várjuk őket szeretettel.”

Default thumbnail
Előző sztori

Illegális bevándorlás: Juncker rendkívüli csúcsot hívott össze

Következő sztori

Közel másfélezren mozdultak meg Csongrád megyében az emlőrák ellen