Sport

Jótékonyan ünneplik a tízéves extrémsport-pályát Algyőn

Jótékonyan ünneplik a tízéves extrémsport-pályát Algyőn

2015. október 2., péntek
Jótékonyan ünneplik a tízéves extrémsport-pályát Algyőn
Gordeszka_verseny_foto

Kereken 10 éve, hogy létrejött az algyői BMX-esek és gördeszkások otthonául szolgáló extrémsport-pálya: a kerek évfordulót szombaton jótékonysággal egybekötve ünneplik meg a településen.

A Wemsical ifjúsági és kulturális egyesület szervezésében tízéves évfordulót ünnepelnek október 3-án, szombaton Algyőn: a településen éppen egy évtizede működik az extrémsport-pálya, ezt pedig igazán nemes módon köszöntik mindamellett, hogy két szakágban, gördeszkában és BMX flatlandben rendeznek versenyeket. „Minden évben megszervezzük ezt a versenyt, idén pedig 10 éves lett a gördeszka- és extrémsport-pálya, ennek apropójából lesz a hétvégi verseny. Algyőn mindig az önkormányzat támogatásával tudtuk ezt megszervezni. A gördeszkaversenynek két kategóriája lesz, illetve egy BMX flatland verseny lesz még, mivel ehhez nem kellenek elemek, csak sima felület, ezen mutatnak be trükköket, ezt pedig egy graffitibemutató egészíti ki” – mondta el a szombati versennyel és ünneppel kapcsolatban

Torma Tibor

, az egyesület elnöke. Ahogy azt Torma Tibor hozzátette, a versenyre nem pénzdíj ellenében lehet nevezni, hanem jótékony célból felajánlott tartós élelmiszer, édesség vagy ruha lesz a nevezési díj, amelyet az egyesített szociális intézmény segítségével nehéz körülmények között élő gyerekeket, családokat támogatnának a verseny szervezői. A szervezők további szervezetektől, magánszemélyektől, rendezvényre látogatóitól is fogadnak felajánlásokat, amelyeket a helyszínen, a rendezői sátornál gyűjtenek.

A Gördeszka & BMX Flatland Jam programja (Algyő, Tiszavirág utca, Extrém sportpályaÖ

Gördeszka: Game of Skate és Best trick versenyek BMX Flatland: Master és Pro kategóriák

Nevezés:

10:00

Versenyek:

11:00

Eredményhirdetés:

16:00

Napközben:

-Graffiti Jam -Dj Set: Menz (Reppszakkör)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.